«Καρφιά» στην ΕΛ.ΑΣ. από την αδελφή του δικηγόρου: «Γιατί τον άφησαν να ξεφύγει τόσα χρόνια;» (video)

«Η αστυνομία να μου αποδείξει την ικανότητά της» λέει η κόρη της δολοφονημένης πριν 12 χρόνια Νίκης Μηλίνη

Must Read

Οργισμένη εμφανίστηκε η αδερφή του δικηγόρου Γιάννη Μηλίνη μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας τους Νίκης Μηλίνη μετά από 12 χρόνια.

Όπως αποδείχτηκε από το γενετικό υλικό, ο δράστης της δολοφονίας της 69χρονης που είχε βρεθεί σφαγμένη με πολλαπλές μαχαιριές μέσα στο διαμέρισμά της, ήταν ο 39χρονος Θανάσης Μυλώνας ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία της νονάς του με παρόμοιο τρόπο, πριν από μερικές μέρες στον Βόλο.

Ο 39χρονος δράστης Θανάσης Μυλωνάς

Ο δικηγόρος ο οποίος είχε αναλάβει να εκπροσωπήσει τον δράστη της δολοφονίας της μητέρας του χωρίς να το ξέρει, υπέστη σοκ όταν έμαθε ποιος ήταν ο εντολέας του. Την ίδια δυσάρεστη έκπληξη όμως είχε και η αδερφή του, κα. Μηλίνη η οποία ζητά δικαίωση για την μνήμη της μητέρας της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η κα. Μηλίνη ανέφερε: «Είχα κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί ο δολοφόνος της μητέρας μου. Επιτέλους ήρθαν τα πράγματα στη θέση τους, όπως έπρεπε». Αγανακτισμένη με τις αστυνομικές αρχές που χρειάστηκαν 12 χρόνια να «δέσουν» την υπόθεση του εγκλήματος δήλωσε ότι «ξεγελάστηκαν  και άφησαν τον δολοφόνο να ξεφύγει». Η ίδια σημείωσε ότι η μητέρα της πριν δεχτεί τις μαχαιριές από τον δράστη, του είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της καθώς τον γνώριζε ως εγγονό των γειτόνων της και τον κέρασε παγωτό, με το σερβίτσιο να έχει μείνει πάνω στο τραπέζι.

https://vimeo.com/646505540

Σε νέες δηλώσεις της, η κα. Μηλίνη εμφανίστηκε ξανά οργισμένη με τις αστυνομικές αρχές και σημείωσε: «Το έργο της αστυνομίας είναι να ανοίξει την κατάθεση του δράστη, τα συμπράγκαλα της, να μου αποδείξει την ικανότητά της»….

https://vimeo.com/646506788

Δείτε επίσης: Σοκαρισμένος ο δικηγόρος που έμαθε ότι ο πελάτης του είχε σφάξει τη μάνα του – Ποια στοιχεία αποκάλυψαν τον δράστη (video)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This