H Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την τρίτη δόση εμβολίου: «Τις δύο πρώτες δόσεις τις έκανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου»

«Το εμβόλιο είναι το βασικό μας όπλο αυτή τη στιγμή»

Must Read

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Mάτσας καθώς, εδώ και δύο μήνες περίπου, κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωράκια τους και η γνωστή πολιτικός έσπευσε αμέσως να εμβολιαστεί,

Ωστόσο η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊου, ενώ τις δύο πρώτες της έκανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ούσα υπέρ του εμβολιασμού θέλησε παράλληλα να στείλει ένα μήνυμα στους διχασμένους σχετικά με το εμβόλιο.

«*Εμβολιαστείτε!*

Τις δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου τις έκανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αφού συμβουλεύτηκα τις δημοσιεύσεις των επιστημόνων (FDA) και φυσικά τους γιατρούς μου.

Σήμερα, έκανα την τρίτη, ή αναμνηστική δόση. Όπως πολύ εύστοχα μου επισήμανε ο γιατρός μου, αυτό δε σημαίνει ότι σταματάμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Κάθε άλλο! Οφείλουμε όλες και όλοι, φυσικά και οι εμβολιασμένοι, να τηρούμε τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκα και να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.

Γνωρίζουμε πλέον ότι και οι εμβολιασμένοι μπορεί να νοσήσουν ή να μεταδώσουν τον ιό. Το εμβόλιο όμως είναι το βασικό μας όπλο αυτή τη στιγμή. Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε εμάς και τις οικογένειες μας, αφού αυτό αποτρέπει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη σοβαρή νόσηση ή το θάνατο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την πανδημία που δοκιμάζει και κλυδωνίζει την κοινωνία μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This