«Μου πέταξαν πέτρα στο κεφάλι – Φεύγω από την Ελλάδα» λέει η Ίνχεμπορχ Μπόιχελ

«Με συμβούλευσαν να φύγω από την Ελλάδα το συντομότερο δυνατό»

Must Read

Καταγγελίες ότι δέχτηκε επίθεση με πέτρα αλλά και ότι την «διώχνουν» με έμμεσο τρόπο από την Ελλάδα έκανε σε ολλανδικό μέσο, η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνχεμπορχ Μπόιχελ που έβγαλε από τα ρούχα του τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν του είπε ότι ψεύδεται για τις «βάρβαρες επαναπροωθήσεις» μετανταστών.

Σε συνέντευξή της η δημοσιογράφος αναφέρει ότι δέχτηκε επίθεση στο κεφάλι με πέτρα: «Επέστρεφα σπίτι μου από ένα μαγαζί σε ένα σκοτεινό δρόμο όταν ένας άνδρας μου πέταξε μία πέτρα στο κεφάλι. Με αποκάλεσε Τουρκάλα πόρνη και κατάσκοπο των Τούρκων και μου είπε να πάω στον Ερντογάν. Η πέτρα έσκισε το μέτωπό μου. Μετά έτρεξα πολύ γρήγορα να πάω στο σπίτι μου. Αυτό ήταν ένα σοκ. Υπάρχει ακόμη ένα διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών» υποστήριξε.

Η ίδια τονίζει ότι σύντομα θα φύγει από την Ελλάδα, ωστόσο δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο μέλλον: «Πιθανότατα θα θελήσουν να μου κάνουν δύσκολη τη ζωή. Η ζωή μου όμως είναι εδώ και έχω σημαντική δουλειά να κάνω εδώ», δήλωσε και πρόσθεσε ότι για λόγους ασφαλείας δεν ανακοινώνει την ημερομηνία που θα φύγει από τη χώρα.

Μάλιστα, η ίδια αναφέρει ότι δεν βρίσκεται υπό την προστασία των ελληνικών αρχών αλλά ότι δέχεται υποστήριξη από το ολλανδικό σωματείο δημοσιογράφων που ήρθε σε επαφή με το υπουργείο Εξωτερικών και την πρεσβεία.

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη, μίλησε για τους εορτασμούς του Πολυτεχνείου, υποστηρίζοντας ότι το κόκκινο καπέλο της έγινε σύμβολο και ότι θα φορεθεί από πολλούς στην πορεία: «Το κόκκινο καπέλο μου έγινε σύμβολο. Στην αυριανή πορεία χίλιοι άνθρωποι θα φορέσουν ένα κόκκινο καπέλο. Φοράω αυτό το καπέλο τα τελευταία δύο χρόνια και δεν είχα σκεφτεί εκ των προτέρων να το βάλω στη συνέντευξη Τύπου. Δέχομαι μίσος από την ακροδεξιά και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ όλη την ημέρα» δηλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This