Ανατριχιαστική καταγγελία! «Αδειάζουν» σαν τσουβάλια τους ασθενείς με κορωνοϊό στον δρόμο

Γυναίκα αντίκρισε τον σύζυγό της πεσμένο και αβοήθητο στον δρόμο

Must Read

Μια συγκλονιστική καταγγελία για την απαράδεκτη μεταχείριση των ασθενών που νοσούν από κορωνοϊό είδε το φως της δημοσιότητας. Όπως καταγγέλλει ακροάτρια του STATUS είδε τον σύζυγό της που νοσούσε από Covid-19 παρατημένο στο πεζοδρόμιο, ανήμπορο να σταθεί στα πόδια του…

Η γυναίκα η οποία νοσεί και εκείνη από Covid και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, δέχτηκε τηλεφώνημα από τον σύζυγό της ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο άνδρας της ο οποίος δεν είχε αποθεραπευτεί πλήρως, έλαβε εξιτήριο από τους γιατρούς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι θα μεταφερθεί στο σπίτι του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο σύζυγός της την ενημέρωσε να κατέβει από το σπίτι προκειμένου να τον βοηθήσει, όμως η εικόνα που αντίκρισε όταν βγήκε στον δρόμο ήταν σοκαριστική. Ο άνδρας της βρισκόταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο, εξαντλημένος και ανήμπορος να σταθεί στα πόδια του ενώ ο οδηγός ενός μαύρου φορτηγού που τον μετέφερε στο σπίτι, τον κοιτούσε από απόσταση. Ο ίδιος μάλιστα, της είπε ότι τα χρέη του περιορίζονται στο να οδηγεί το όχημα και όχι να προσφέρει βοήθεια στον ασθενή κατά την επιβίβαση ή  την αποβίβασή του.

Σχολιάζοντας το περιστατικό ο Διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος που ενημερώθηκε τόσο από την σύζυγο όσο και από τον STATUS για το περιστατικό, δήλωσε ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του, καθώς υπεύθυνο για τις διακομιδές των ασθενών είναι μόνο το ΕΚΑΒ. Μάλιστα, όπως είπε, το ΕΚΑΒ έχει υπογράψει σύμβαση με  ιδιωτική εταιρεία για την μεταφορά ασθενών και ότι το νοσοκομείο δεν φέρει καμία ευθύνη: «εγώ διοικώ το νοσοκομείο και όχι το ΕΚΑΒ» απάντησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This