Ο Απόστολος Γκλέτσος απαντά για την σειρά του ΣΚΑΙ: «Είναι ψέματα»

Διαψεύδει στην «Espresso» ότι ο Σκάι θα τον διώξει από το «Μόλις χθες» γιατί αρπάχτηκε με τεχνικό της σειράς

Must Read

Κάποιοι φαίνεται πώς έχουν βάλει στον μάτι τον Απόστολο Γκλέτσο μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας και το άγριο επεισόδιο που είχε σε τηλεδιάσκεψη με τον περιφερειάρχη. Ετσι, λοιπόν, γράφτηκε ότι ο ηθοποιός έχει διαπληκτιστεί με τεχνικό του «Μόλις χθες», όπου πρωταγωνιστεί, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός της σειράς του Σκάι.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», δίνει τέλος στα κακόβουλα σχόλια και στα δημοσιεύματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχει συμβεί κανένα περιστατικό, το δημοσίευμα είναι ψευδές. Δεν ξέρω πως διέρρευσε κάτι τέτοιο, συνεχίζω κανονικά στη σειρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Μάλιστα, το θέμα σχολιάστηκε και από καθημερινή πρωινή εκπομπή, με τους παρουσιαστές να λένε ότι η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως να επηρεάσει το μέλλον του γνωστού ηθοποιού στη σειρά του Σκάι και πως στην παραγωγή υπάρχουν σκέψεις για να τερματίσουν τη συνεργασία με τον Απόστολο Γκλέτσο, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να βγει ξαφνικά από το σενάριο.

Αξίζει να τονίσουμε ότι προχθές ο ηθοποιός ενεπλάκη σε ένα ακόμα ξέσπασμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Εκεί, κι ενώ μιλούσε ο περιφερειάρχης, ο Απόστολος Γκλέτσος εξερράγη: «Ασε τις εισηγήσεις, περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Ολα!».

Tότε τον λόγο πήρε ο πρόεδρος, ο οποίος δέχτηκε και αυτός τα πυρά του Απόστολου: «Πρόεδρε, άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Ακουσες τι σου είπα;». Κλείνοντας, αποχώρησε λέγοντας: «Εγώ δεν σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη βόρεια Εύβοια. Αφού, λοιπόν, φέρεσαι έτσι, η σιωπή μου προς απάντησή σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω, αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».

Δείτε επίση: «Σκοτωμός» Γκλέτσου με τον Περιφερειάρχη: «Ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This