«Δεν είναι για όλους» τα θαυματουργά χάπια κατά του κορωνοϊού που έρχονται στη χώρα

Ποιοι θα μπορούν να λάβουν τις θεραπείες

Must Read

Φτάνουν και στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες για τα νέα αντιιικά χάπια που υπόσχονται πλήρη ίαση από τον κορωνοϊό, ωστόσο όπως προειδοποίησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, οι θεραπείες δεν είναι για όλους

Σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη, μέχρι το τέλος του μήνα θα φτάσουν στη χώρα 10.000 θεραπείες, ωστόσο δεν προορίζονται για όλους τους ασθενείς, αλλά μόνο για όσους βρίσκονται σε δύσκολη ανοσολογική κατάσταση και δεν μπορούν να αναπτύξουν επαρκή αντισώματα κατά του ιού.

Όπως σημείωσε ο υπουργός Υγείας, οι θεραπείες θα χορηγηθούν μετά από συνεννόηση με την ΗΔΙΚΑ και αφού πρώτα κριθεί ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις. Τα χάπια των εταιρειών Merck και Pfizer θα σταλθούν με προτεραιότητα στις περιφέρειες που έχουν βαριά περιστατικά.

Διαβάστε επίσης: Οι ανακοινώσεις που έκανε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This