Παλεύει για τη ζωή της 21χρονη φοιτήτρια Εrasmus που έπεσε από τον 6ο, ενώ διασκέδαζε

«Η διαρρύθμιση αυτού του καταστήματος είναι πολύ επικίνδυνη...», υποστήριξε φίλη της άτυχης κοπέλας

Must Read

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια 21χρονη φοιτήτρια Εrasmus από την Πορτογαλία, η οποία έπεσε από τον 6ο όροφο νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι χθες τα ξημερώματα.

Η παρέα των φοιτητών Εrasmus περνούσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα από τα πιο ωραία βράδια τους στην Αθήνα, μέχρι τη στιγμή που συνέβη το τραγικό ατύχημα: η φίλη τους αποφάσισε να ανέβει σε έναν καναπέ, εκείνος ανετράπη και η 21χρονη βρέθηκε αναπάντεχα στο κενό! Συγκλονισμένες, φίλες της 21χρονης περιγράφουν το πώς συνέβη το σοκαριστικό περιστατικό: «Ήταν εκεί και την επόμενη στιγμή που κοίταξα στο παράθυρο την είδα στον αέρα. Χορεύαμε μαζί και μετά από μερικά δευτερόλεπτα, όταν ξανακοίταξα, ήδη έπεφτε…».

«Έγιναν όλα τόσο αργά, αλλά και τόσο γρήγορα. Αρχίσαμε να ουρλιάζουμε και τρέξαμε από τον χώρο των VIP προς τις σκάλες», πρόσθεσε η φίλη της. «Λένε ότι ήταν μεθυσμένη, και αυτό δεν είναι αλήθεια. Για την ακρίβεια έπινε αναψυκτικό και έπαιζε μουσική που της άρεσε πολύ. Δεν είχε αγόρι. Δεν την έσπρωξε κανείς», τόνισε.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, αλλά ερευνάται εάν το κορίτσι είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. «Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι. Δεν είχε αυτοκτονικές τάσεις», τόνισε η φίλη της. «Δεν ξέρω ποιος το άνοιξε, όμως το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Και είναι πολύ επικίνδυνο. Η διαρρύθμιση αυτού του καταστήματος είναι πολύ επικίνδυνη. Ακόμα και αν ο καναπές δεν ήταν εκεί. Θα ήταν πολύ εύκολο κάποιος να γλιστρήσει», είπε η φίλη της.

Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα. Για το περιστατικό δε έχει ενημερωθεί και η Πορτογαλική πρεσβεία στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This