Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Νικήτρια 45χρονη που παλεύει με τον καρκίνο!

Υποβλήθηκε σε μαστεκτομή στα τέλη Αυγούστου και έκτοτε κάνει χημειοθεραπείες...

Must Read

Μεγάλη νικήτρια του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», στις γυναίκες, αναδείχθηκε η 45χρονη Σόνια Τσεκίνι – Μπουδούρη, η οποία υποβάλλεται σε συνεχείς χημειοθεραπείες, λόγω της μάχης της με τον καρκίνο.

«Τρέχω για όλες τις γυναίκες», δήλωσε μεταξύ άλλων η 45χρονη μαραθωνοδρόμος που έκοψε πρώτη από τις γυναίκες που συμμετείχαν το νήμα του τερματισμού, παραδίδοντας μαθήματα ζωής. «Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη, παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου, την οικογένειά μου που μου έδωσε κουράγιο. Είχα θέληση να φτάσω και να τερματίσω και μπορώ να πω ότι ο κόσμος με στηρίζει με τεράστια δύναμη», παραδέχτηκε η μεγάλη νικήτρια.

«Τρέχω για την οικογένεια μου, τα παιδιά μου, όλες τις γυναίκες που υποφέρουν και όλο τον κόσμο που έχουν τις ίδιες περιπέτειες που περνάω εδώ», δήλωσε η ίδια, με την κόρη της να σημειώνει ότι ήταν ήδη νικήτρια πριν αρχίσει ο αγώνας.

Η Σόνια Τσεκίνι – Μπουδούρη διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και στα τέλη Αυγούστου, υποβλήθηκε σε επέμβαση μαστεκτομής και από τότε κάνει χημειοθεραπείες. Αυτός, πάντως, δεν είναι ο πρώτος μαραθώνιος της 45χρονης μετά την διάγνωση, καθώς έτρεξε και στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την περασμένη Κυριακή, όπου και τερμάτισε τέταρτη.

  • Δείτε πλάνα από τον τερματισμό:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This