Επικεφαλής εμβολιασμών της Πορτογαλίας: Έτσι πείσαμε τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά της Covid-19

Οι Πορτογάλοι άκουσαν τη γλώσσα των πλεονεκτημάτων του εμβολιασμού...

Must Read

Εκεί που στις αρχές του καλοκαιριού αποτελούσε παράδειγμα προς αποφυγή, η Πορτογαλία αποτελεί, πλέον, παράδειγμα προς μίμηση, καθώς το τελευταίο διάστημα τα έχει πάει περίφημα στο θέμα των εμβολιασμών.

Και το γεγονός ότι η χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έχει πια ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στην Ευρώπη, αυτό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό, στον… αντιναύαρχο Henrique Gouveia e Melo, ο οποίος και μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, αποκαλύπτοντας το μυστικό της επιτυχίας του. «Ήταν ένας συνδυασμός από παράγοντες. Πολεμήσαμε μια παράδοση αντιεμβολιασμού. Κινηθήκαμε σε 3 κρίσιμα σημεία. Με μια καλή οργάνωση πείσαμε τον κόσμο να εμβολιαστεί, αλλά είχε και ο κόσμος την συνείδηση να μην δημιουργεί προβλήματα στον εμβολιασμό», είπε ο Henrique Gouveia e Melo.

«Οι Πορτογάλοι άκουσαν τη γλώσσα των πλεονεκτημάτων του εμβολιασμού. Κάναμε την αναλογία ενός πολέμου. Από τη μία πλευρά είναι ο ιός και από την άλλη ο λαός που πρέπει να προστατευτεί. Η συμβουλή που θα δίναμε στην ελληνική κυβέρνηση είναι να εξηγήσει ότι υπάρχουν 2 δρόμοι. Ο δρόμος του μη εμβολιασμού είναι πολύ επικίνδυνος. Ο άλλος δρόμος είναι ασφαλής και επιστημονικός. Στον δρόμο του μη εμβολιασμού πεθαίνει 1 στους 50 ανθρώπους», κατέληξε.

  • Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του επικεφαλής εμβολιασμών της Πορτογαλίας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This