«Μυρίζει» lockdown στην Ελλάδα – Σχόλια «φωτιά» στο Twitter

Must Read

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη όπου η Αυστρία ανακοίνωσε ολικό lockdown στη χώρα, κλείνοντας καταστήματα και αγορές, η Γερμανία είναι έτοιμη να ανακοινώσει κι εκείνη ότι θα λάβει περιοριστικά μέτρα, με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να προειδοποιεί ότι τα έως τώρα μέτρα «δεν είναι επαρκή».

Την ίδια στιγμή, στη χώρα μας πολλοί είναι οι ειδικοί που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο lockdown στην Ελλάδα πριν τα Χριστούγεννα, εάν δεν αποσυμφορηθεί το ήδη κατακερματισμένο ΕΣΥ.

Στο Twitter η λέξη «lockodwn» έχει γίνει trend με πολλούς χρήστες να τονίζουν ότι αργά ή γρήγορα και η Ελλάδα θα υιοθετήσει ξανά την πρακτική του «λουκέτου» παρά τις διαβεβαιώσεις των κυβερνητικών στελεχών και δη του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν θα περιορίσει τους εμβολιασμένους, παρά μόνο όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

https://twitter.com/Marka2_/status/1462665189808037891

https://twitter.com/XY8dXWcuA8UR7uO/status/1462650360976355331

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This