Συγκλονίζει με τις αναρτήσεις της η σύντροφός του Τάσου Μπερδέση έξι μήνες μετά την δολοφονία του!

Must Read

Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις στα social media της συντρόφου του πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση, έξι μήνες μετά την δολοφονία του στην Βάρη.

Ήταν το πρωινό της 31ης Μαΐου του 2021, όταν άγνωστοι γάζωναν με σφαίρες τον γνωστό πυγμάχο. Οι κοντινοί άνθρωποι του δεν μπορούν ακόμη να ξεπεράσουν την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή τόσο γρήγορα και απροσδόκητα.

Η Ελισάβετ Καρυπίδου ήταν η τελευταία σύντροφος του πυγμάχου. Μάλιστα, ο Τάσος Μπερδέσης και η αγαπημένη του ήταν πολύ ερωτευμένοι και ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια. 

«Τις πρώτες 20 ημέρες δε θυμόμουν τίποτα. Ήμουν με φάρμακα και ιατρική παρακολούθηση. Μετά το 10ήμερο έφυγα στο εξωτερικό. Ήρθε η φίλη μου, με πήρε για να αλλάξω παραστάσεις. Δε μπορώ να σου περιγράψω ακριβώς… Εύχομαι σε κανέναν να μην το περάσει αυτό. Είναι ό,τι χειρότερο αυτό. Είναι νωπό μέχρι στιγμής…» είχε δηλώσει η Ελισάβετ Καρυπίδου στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή T-Live, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ελισάβετ Καρυπίδου έψαξε το κινητό της και βρήκε βίντεο με τον αγαπημένο της Τάσο Μπερδέση… αναμνήσεις από τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί. Το ζευγάρι ήξερε να περνάει καλά και να απολαμβάνει τη κάθε στιγμή! Ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ένας πολύ ρομαντικός άντρας με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και η Ελισάβετ ένιωθε τυχερή στο πλάι του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This