Ντροπή: Τα βάζουν με την εκκλησία και δεν λένε κουβέντα για τα σκυλάδικα παρά την δημοσίευση του The Lancet!

Έρευνα στην Γερμανία δείχνει ότι τα νυχτερινά κέντρα είναι εστίες υεέρμετάδοσης του ιού!

Must Read

Από το πρωί τα κανάλια σφυροκοπούν την εκκλησία. Απαιτούν από τον μητροπολίτη Τιμόθεο «δήλωση μετανοίας» και δέσμευση ότι η εκκλησία θα πετάει έξω τους μη εμβολιασμένους ή όσους δεν έχουν κάνει διαγνωστικό έλεγχο, αλλά δεν λένε κουβέντα για τα «σκυλάδικα για εμβολιασμένους»!

Μιλάμε για τον ορισμό της υποκρισίας. Όποιος πηγαίνει εκκλησία, βλέπει ότι σχεδόν στο σύνολο των εκκλησιών τηρούνται απαρέγκλιτα τα μέτρα ατομικής προστασίας, οι αποστάσεις, οι μάσκες, τα άδεια καθίσματα.

Την ίδια στιγμή, το έγκριτο The Lancet δημοσιεύει έρευνα στην Γερμανία, που δείχνει ότι τα νυχτερινά κέντρα μόνο για εμβολιασμένους, συνιστούν εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού με τα στοιχεία να είναι εφιαλτικά.

Στην δημοσίευση, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο όρος «πανδημία των ανεμβολίαστων» είναι εσφαλμένος και ατεκμηρίωτος, ενώ υπάρχει η εξής αναφορά:

Στο Münster της Γερμανίας, νέα κρούσματα COVID-19 εμφανίστηκαν σε τουλάχιστον 85 (22%) από τα 380 άτομα που ήταν πλήρως εμβολιασμένα ή που είχαν αναρρώσει από τον COVID-19 και πήγαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. (Στην Ελλάδα όμως ανοίξαμε τα μπουζούκια μόνο για εμβολιασμένους!)

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο

Ενώ λοιπόν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, τεκμηριώνεται χρονικά τουλάχιστον ότι το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων μόνο για εμβολιασμένους προηγήθηκε της έκρηξης των κρουσμάτων που ζούμε μέχρι σήμερα, οι Έλληνες δημοσιογράφοι αλλά και πολιτική, επιμένουν να δαιμονοποιούν την εκκλησία.

Το ότι από τις 9 Οκτωβρίου που άρχισε να ισχύει η πλήρης απελευθέρωση και ο πλήρης και ανεξέλεγκτος συνωστισμός των εμβολιασμένων σε γήπεδα, μπουζούκια, εστιατόρια και όλους τους κλειστούς χώρους, χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις στη συντριπτική τους πλειοψηφία, φτάσαμε σχεδόν ενάμισι μήνα μετά σε αυτή την κατάσταση, είναι εντελώς συμπτωματικό

Ανακοίνωση ΕΟΔΥ 9 Οκτωβρίου: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.197 –  Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 36, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.105 θάνατοι.

Ανακοίνωση ΕΟΔΥ 22 Νοεμβρίου: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.287 – Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 105, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 17.425 θάνατοι.

Αλλά, σύμφωνα με το αφήγημα, μόνο οι ανεμβολίαστοι φταίνε για ότι συμβαίνει. Κανένας άλλος και σίγουρα όχι οι χειρισμοί της Κυβέρνησης.

Όπως ακριβώς έκαναν πέρυσι τέτοιον καιρό που φόρτωναν την έκρηξη της πανδημίας στον… Άγιο Δημήτριο, την ίδια στιγμή που είχαν ανοίξει τα βόρεια σύνορα μας χωρίς ελέγχους, τους οποίους όταν εδέησαν να κάνουν διαπίστωσαν ότι ορδές Βαλκανίων έμπαιναν στη χώρα με πλαστά ράπιντ τεστ! Ενώ δεκάδες άτομα εντοπίστηκαν να είναι φορείς του κορονοϊού, αλλά να διαθέτουν τέτοιο αρνητικό τεστ, σε ένα μόνο λεωφορείο.

Έχουμε συνηθίσει στην δημοσιογραφική και πολιτική υποκρισία. Όμως, αυτές τις ώρες, οι συκοφαντίες και η λαθροχειρίες, η δαιμονοποίηση και η στοχοποίηση για να κρυφτούν οι πραγματικές ευθύνες, είναι εγκληματική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This