Στο πειθαρχικό του ΔΣΑ παραπέμπεται ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης

Βρίσκεται, πλέον, αντιμέτωπος με αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος και ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 6 μηνών

Must Read

Και το… σίριαλ με τον γνωστό δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη συνεχίζεται ακάθεκτο, καθώς, μετά την ποινική δίωξη που τού ασκήθηκε από την εισαγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση, σχετικά με τον Covid-19, ο κατηγορούμενος παραπέμπεται, πλέον, στο πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, τότε μπορεί να του επιβληθεί από επίπληξη έως και αφαίρεση της άδειας άσκησης επαγγέλματος, για το χρονικό διάστημα που θα θα ορίσει το Συμβούλιο. Σε ό,τι αφορά δε το ποινικό σκέλος, το αδίκημα διώκεται ως πλημμέλημα και ο κατηγορούμενος μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 6 μηνών.

Ήδη χθες ο πρόεδρος των πειθαρχικών συμβουλίων του ΔΣΑ, Χαράλαμπος Αναλυτής, είχε ξεκαθαρίσει ότι «το πειθαρχικό τμήμα του ∆ΣΑ, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, έχει ζητήσει εγγράφως από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να αποστείλει, ως οφείλει, κατ’ άρθρο 152 Κώδικα Δικηγόρων, στοιχεία και έγγραφα, που αφορούν σε τυχόν ποινικές διώξεις κατά δικηγόρων, για την κατά νόμο ενέργεια των Πειθαρχικών οργάνων του Συλλόγου».

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Αντωνιάδης  φέρεται ως αρνητής του κορωνοϊού, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες τάσσεται και κατά της διασωλήνωσης ασθενών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This