Θάνατος 8χρονης στο Κερατσίνι: «Έπεσε κάτω και κανείς δεν πήγε να δει αν ζει … ξανάκλεισαν την πόρτα και συνεθλίβη»

«Κανείς δεν κάλεσε την Αστυνομία και έφυγαν όλοι από το σημείο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Must Read

Στην αποκάλυψη ότι κανένας δεν κάλεσε την Αστυνομία όταν αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει εγκλωβισμένο παιδί στην μεταλλική συρόμενη πόρτα του εργοστασίου στο Κερατσίνι, προέβη ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο την 17η Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή: Ψυχορραγούσε για 70 λεπτά εγκλωβισμένη στην καγκελόπορτα η 8χρονη στο Κερατσίνι!

«Οι αστυνομικοί είπαν ότι τυχαία βρέθηκαν στο σημείο καθώς έκαναν περιπολία», υποστήριξε στον ANT1 ο Ιωάννης Μπαρκαγιάννης κει έβαλε ξανά κατά της εταιρείας για το θέμα του ανύπαρκτου φωτοκύτταρου στην πόρτα: «Υπάρχει κακουργηματική πράξη της εταιρείας που δεν είχε φωτοκύτταρο στην πόρτα. Είναι υποχρεωτικό να υπάρχει φωτοκύτταρο σε τέτοιες πόρτες».

Σύμφωνα με ανατριχιαστικά στοιχεία της δικογραφίας που παρουσίασε ο δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Όλγας, «το παιδί ήταν σε όρθια θέση και όταν βρέθηκε άνοιξαν την πόρτα, έπεσε κάτω και κανείς δεν πήγε να δει αν ζει. Το σώμα ήταν μισό μέσα μισό έξω… Ξανάκλεισαν την πόρτα η οποία συνέθλιψε το κορίτσι. Κανείς δεν κάλεσε την Αστυνομία και έφυγαν όλοι από το σημείο»

Όσο για τις ευθύνες που καταλογίζονται στην οικογένεια της μικρής, για το πώς βρέθηκε μόνη της σε τόσο μακρινή απόσταση από το σπίτι της, ο κ.Μπαρκαγιάννης σχολίασε: «Δεν αρνούμαστε το περιστατικό, αλλά δεν ξέρουμε πως βρέθηκε εκεί το κοριτσάκι, δεν υπάρχουν απαντήσεις. Το θέμα είναι ότι πέθανε ένα 8χρονο κοριτσάκι και ξέρουμε πως έγινε … υπάρχει κατηγορία για την οικογένεια αλλά δεν την δεχόμαστε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This