Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή: Ψυχορραγούσε για 70 λεπτά εγκλωβισμένη στην καγκελόπορτα η 8χρονη στο Κερατσίνι!

Ως αιτία θανάτου αναφέρεται ο συνδυασμός ασφυξίας και εσωτερικής αιμορραγίας!

Must Read

Λυγίζει ακόμη και τους πιο ψύχραιμους ο αργός και βασανιστικός θάνατος που βρήκε το 8χρονο κοριτσάκι στο Κερατσίνι, την περασμένη Τετάρτη, όταν εγκλωβίστηκε στην καγκελόπορτα μεγάλης βιομηχανίας.

Το άτυχο παιδί παρέμεινε για τουλάχιστον 70 λεπτά εγκλωβισμένο στην καγκελόπορτα, με συνέπεια ο θάνατος της να μην είναι ακαριαίος. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση βρήκε αργό και βασανιστικό θάνατο. Έφερε σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη, έχοντας υποστεί συντριπτικά κατάγματα. Ως αιτία θανάτου, στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται ο συνδυασμός ασφυξίας και εσωτερικής αιμορραγίας.

Κερατσίνι εργοστάσιο

Από την πλευρά τους οι γονείς και συγγενείς του παιδιού κατηγορούν τους υπευθύνους της εταιρείας για προκλητική αδιαφορία, καθώς και ότι δεν έκαναν καμιά προσπάθεια να βοηθήσουν την 8χρονη. Κάτι, που άλλωστε επιβεβαιώνεται και από σχετικό βίντεο πού κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της εταιρείας.

https://youtu.be/0uNKeYuhp9s

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού θα ζητηθεί αλλαγή της κατηγορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα, καθώς εκτιμούν ότι υπάρχει δόλος από την πλευρά της εταιρείας.

Από τη πλευρά της, η διοίκηση του εργοστασίου, μέσω του δικηγόρου της, αναμένεται με δελτίο Τύπου να πει τη θέση της για την τραγωδία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This