Πέθαναν αβοήθητοι στα σπίτια τους! Αρνούνταν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο

65χρονος μοναχός η μια περίπτωση, με την αδερφή του που νοσεί να αρνείται να μεταφερθεί και η ίδια στο νοσοκομείο

Must Read

Καθημερινές είναι οι οικογενειακές τραγωδίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αυτή την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε.

Δυο ακόμη συνάνθρωποί μας πέθαναν αβοήθητοι μέσα στα σπίτια τους, καθώς αρνούνταν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, αν και νοσούσαν βαριά με κορωνοϊό.

Και τα δυο τραγικά περιστατικά συνέβησαν στη Λάρισα. Και αφορούν έναν 65χρονο μοναχό και έναν ακόμη 64χρονο, που βρέθηκαν νεκροί. Ο 64χρονος δεν είχε εμβολιαστεί και αρνούνταν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο παρά την επιδείνωση της υγείας του, ενώ και η γυναίκα του νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Στην περίπτωση του 65χρονου μοναχού, εντοπίστηκε νεκρός αφού κινητοποιήθηκαν συγγενείς τους, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η αδερφή του που επίσης νοσεί με κορωνοϊό, δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.

Τελικά όταν έφτασαν οι Αρχές ήταν πολύ αργά, με τον 65χρονο να βρίσκεται νεκρός και την αδερφή του, που ήταν στο πλευρό του άρρωστη και η ίδια, να επιμένει στην άρνησή της για μεταφορά στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This