Σάλος με ιερέα στις Σέρρες που ανεβάζει στο instagram σέξι φωτογραφίες του!

Ποζάρει ημίγυμνος με διχτυωτά μπλουζάκια!

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει στις Σέρρες από την δράση ενός ιερέα, ο οποίος δεν διστάζει να ανεβάσει στο instagram ημίγυμνες φωτογραφίες του…!

Στο προφίλ του ιερέα υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του ίδιου σε προκλητικές πόζες, ημίγυμνος, με διχτυωτά μπλουζάκια και ανοιχτά πουκάμισα, ενώ δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει ράσο.

Ο ίδιος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι ποζάρει ως μοντέλο προκειμένου να βοηθηθεί μέλος της οικογένειάς του που είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Ωστόσο, μετά την ανάδειξη του θέματος, ο ιερέας κλείδωσε το προφίλ του, το οποίο πλέον είναι ορατό μόνο για τους φίλους του.

Οι πόζες συνοδεύονται από hashtags ενώ οι ακόλουθοι, τα likes και τα σχόλια στις φωτογραφίες του είναι εκατοντάδες.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Focus FM που ανέδειξε το θέμα, έχει στη διάθεσή του τα στοιχεία του ιερέα ενώ σημειώνεται ότι ο ίδιος υποστήριξε -σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον δημοσιογράφο Στ. Δαμιανίδη- ότι η διαδικασία αυτή γίνεται για να βοηθηθεί μέλος της οικογένειάς του που είναι επαγγελματίας φωτογράφος και ότι δεν βρίσκει κάτι παράδοξο σε όλο αυτό. Ο ιερέας έκανε λόγο για προσωπικό του θέμα, αν και το προφίλ του ήταν μέχρι χθες δημόσιο.

Σήμερα είναι κλειδωμένο, πιθανόν ορατό μόνο για φίλους.
Ο Focus FM έχει ήδη επικοινωνήσει με την αρμόδια Μητρόπολη στην οποία ανήκει ο ιερέας και αναμένει την απάντηση του Μητροπολίτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This