«Πάγωσαν» οι κακοποιοί μόλις είδαν ότι πήγαν να κλέψουν τον Μιχάλη Ζαμπίδη

Δεν χρειάστηκε να κάνει καμία λαβή, μόνο το βλέμμα του ήταν αρκετό για να τους τρομοκρατήσει!

Must Read

Έτριβαν τα μάτια τους οι διαρρήκτες που επιχείρησαν να «ανοίξουν» το σπίτι του πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, χωρίς να γνωρίζουν ποιανού την οικεία έβαλαν στο «στόχαστρο». 

Ο άσσος του kick boxing και παγκόσμιος πρωταθλητής, έπεσε πάνω στους «ποντικούς» που προσπάθησαν να ληστέψουν το σπίτι του, ανοίγοντας την πόρτα με κατσαβίδι. Ωστόσο όπως περιγράφει ο ίδιος ο Μιχάλης Ζαμπίδης, οι ληστές πανικοβλήθηκαν όταν είδαν ποιο ήταν το υποψήφιο θύμα τους. 

«Με βλέπει, πάει να φύγει και πάει και ο άλλος που ήταν μπροστά μου να φύγει και τότε του λέω “Και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω μετά. Οπότε κάτσε εδώ”. Μου λέει “εντάξει” και φωνάζει και τον άλλο τον συνέταιρο και του λέω “Εδω είναι το σπίτι μου”» περιέγραψε ο πρωταθλητής μιλώντας στο protothema.gr.

Όπως εξιστορεί, ο Iron Mike, έπιασε τον διαρρήκτη στα πράσα και εκείνος έμεινε άφωνος: «Ήταν απόγευμα Κυριακής γύρω στις 17:30, επέστρεφα στο σπίτι μου όταν είδα έναν να πηδάει τα κάγκελα. Σχεδόν προσγειώθηκε στο αυτοκίνητό μου. Τον βλέπω, σταματάω δίπλα του, δεν ήξερε ότι είναι το σπίτι μου και του λέω “Τι κάνεις εκεί;”. Με το που με βλέπει, ενθουσιάζεται κιόλας. “Μάικ εσύ;”. “Ναι του λέω εγώ. Εσύ τι κάνεις εδώ; Γιατί πηδάς τον τοίχο;”. Μου λέει “τίποτα, τίποτα. Φωτογραφίες έβγαζα”. Του λέω “φωτογραφίες για το instagram ή για να κλέψεις;” και τότε τραβιέται λίγο πίσω. Για να μην μου φύγει του λέω ότι εγώ μένω απέναντι. Και τότε απαντά ότι “εδώ μένουν γνωστοί μου”. Κατεβαίνω κάτω, τον πλησιάζω σιγά – σιγά και κάποια στιγμή, ενώ έχω πάει κοντά του, βλέπω ξαφνικά και έναν άλλο που είχε πάει από την πίσω πλευρά και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα. Είχε ένα κατσαβίδι όμως δεν τα κατάφερε γιατί οι πόρτες του σπιτιού μου είναι έτσι φτιαγμένες που πρέπει να τις γκρεμίσεις για να μπεις μέσα. Με βλέπει, πάει να φύγει και πάει και ο άλλος που ήταν μπροστά μου να φύγει και τότε του λέω “Και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω μετά. Οπότε κάτσε εδώ”. Μου λέει εντάξει και φωνάζει και τον άλλο τον συνέταιρο και του λέω “Εδω είναι το σπίτι μου”» περιέγραψε ο Ζαμπίδης και πρόσθεσε ότι ενημέρωσε την αστυνομία αφού είχε προλάβει μαζί με την σύντροφό του να τους τραβήξουν φωτογραφίες. Όπως επισημαίνει, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν άμεσα και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Όπως περιγράφει ο πρωταθλητής του kick boxing, αντέδρασε με ψυχραιμία και δεν τους επιτέθηκε: «Δεν τους χτύπησα. Γιατί είχαμε καλέσει ήδη την Αστυνομία και αυτοί εκείνη την ώρα έφευγαν. Σκέφτηκα και το εξής ότι δεν τους βρήκα μέσα στο σπίτι μου, δεν μου επιτέθηκαν για να επικαλεστώ αυτοάμυνα, ήταν και ανήλικοι. Οπότε λειτούργησα ψύχραιμα, είχα καλέσει την Αστυνομία, είχαμε και τις φωτογραφίες τους και ο ένας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. Είναι Έλληνας, 17,5 ετών που έχει συλληφθεί περίπου 17 φορές για κλοπές και διαρρήξεις» καταλήγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This