Σάλος με τον διευθυντή του σχολείου που δεν άνοιγε τη θέρμανση στους μαθητές επειδή «είναι προσβλητικό»

Έξαλλος ο δήμαρχος Αλίμου, αναφέρει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη

Must Read

Πυρά κατά του διευθυντή του 2ου λυκείου Αλίμου εξαπέλυσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, καταγγέλοντας ότι δεν άνοιγε την θέρμανση στο σχολείο και οι μαθητές έκαναν μάθημα μέσα στο κρύο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Αλίμου, ο οποίος βρέθηκε στο σχολείο, ο διευθυντής δεν γύρισε τον διακόπτη της θέρμανσης επειδή κάτι τέτοιο είναι προσβλητικό και μειωτικό για τον ίδιον αλλά και για τους εκπαιδευτικούς, καθώς δεν γίνεται να ασχολούνται με ένα τέτοιο θέμα.

«Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό. Διαπιστώνοντας σήμερα ποια είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές» αναφέρει στο βίντεό του ο κ. Κονδύλης και προσθέτει ότι ο δήμος θα προσφύγει στη δικαιοσύνη «για την αθλιότητα που διαπράχθηκε, να ταλαιπωρούνται τα παιδιά, και να ταλαιπωρείται η λειτουργία της σχολικής μονάδας μέσα σε αντικανονικές συνθήκες χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος».

«Αντί για πολλά άλλα, και πέρα από τις ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν, δύο μόνο λέξεις μου έρχονται στον νου και ας τις ακούσουν καλά οι αρμόδιοι: ΝΤΡΟΠΗ!! και ΚΑΤΑΝΤΙΑ… αναφέρει στην ανάρτησή του

Μάλιστα, ο δήμαρχος καλεί την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως να πραγματοποιήσει έλεγχο στον διευθυντή του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής υποστηρίζει από την πλευρά του ότι είχε αλλάξει η εταιρία φυσικού αερίου που έχει αναλάβει το σχολείο και ότι ο δήμαρχος δεν είχε μεριμνήσει προκειμένου να συντηρηθεί με σωστό τρόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This