Βίντεο που συγκλονίζει: Η πόρτα έκλεινε πάνω στην 8χρονη, αλλά απλώς την σκούντησαν με το πόδι, για να δουν αν ζει!

Σοκαριστικά πλάνα από την τραγωδία στο Κερατσίνι, με υπαλλήλους του εργοστασίου να επιδεικνύουν πλήρη αδιαφορία για το θανατηφόρο δυστύχημα της μικρής Όλγας

Must Read

Καρέ-καρέ αποτυπώνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το STAR, η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι, από τη στιγμή που η αδικοχαμένη Όλγα σφηνώθηκε στη μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της με φριχτό τρόπο.

Εκείνο, ωστόσο, που συγκλονίζει ακόμη περισσότερο, είναι το γεγονός ότι, την ώρα που το δύσμοιρο κοριτσάκι, μόλις 8 χρονών, ψυχοραγούσε σφηνωμένο στη μεταλλική πόρτα, υπάλληλοι του εργοστασίου που περνούσαν από δίπλα της, όχι μόνο δεν έσπευσαν να το βοηθήσουν ή έστω να καλέσουν σε βοήθεια, αλλά το μόνο που έκανε ένας τους, ήταν να το σκουντήσει με το πόδι του, για να «τσεκάρει» αν ήταν ακόμη… ζωντανό!

Ειδικότερα, όπως μπορούμε να διακρίνουμε στο επίμαχο βίντεο, περίπου 20 λεπτά από τη στιγμή που η μικρή Όλγα παγιδεύτηκε στη θεόβαρη μεταλλική πόρτα, παλεύοντας να αναπνεύσει, χωρίς στο μεταξύ κανείς να έχει πάρει είδηση τι συνήβη, ένας υπάλληλος πέρασε σχεδόν από δίπλα της. Γύρισε το κεφάλι του και συνέχισε να περπατά, σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος επέστρεψε και αντί να κάνει την αυτονόητη κίνηση να βοηθήσει το παιδάκι, κατευθύνθηκε στην αποθήκη. Στο βίντεο φαίνεται να μιλά στο κινητό, να περνά πάλι μπροστά του και να αδιαφορεί για δεύτερη φορά. Το κοίταξε, έκλεισε το κινητό και συνέχισε να μη δίνει σημασία.

Την Όλγα πλησίασε για πρώτη φορά κάποιος άνθρωπος στις 17:54. Αντί, όμως, να δει αν το παιδί είναι ζωντανό, προτίμησε να παραμείνει σε απόσταση, ενώ κατόπιν απομακρύνθηκε από το σημείο άπραγος. Στις 17:55:02 ένας ακόμη υπάλληλος περνά δίπλα από το κοριτσάκι, το κοιτάζει, αλλά ούτε εκείνος πλησιάζει να δει την κατάστασή του. Δύο λεπτά αργότερα η πόρτα ανοίγει και η οκτάχρονη πέφτει στο έδαφος.

Ακόμη και εκείνη τη στιγμή, όμως, αντί να τρέξουν να τη βοηθήσουν, δύο εργαζόμενοι την πλησιάζουν με εκνευριστικά αργό βηματισμό. Στέκονται από πάνω της με ένα φακό και στη συνέχεια κάνουν μερικά βήματα πίσω, μιλούν μεταξύ τους και φεύγουν. Η μικρή Όλγα, όλη αυτή την ώρα παρέμενε στο έδαφος αβοήθητη.

Σαν να μην υπήρχε

Στις 18:05 πέρασε από δίπλα της ένα αυτοκίνητο, το οποίο έφυγε σαν να μην υπάρχει. Στη συνέχεια συνέβη κάτι ακόμη πιο απίστευτο: οι εργαζόμενοι του εργοστασίου άρχισαν να αποχωρούν από το χώρο κατόπιν εντολής, όπως προέκυψε εκ των υστέρων από τις καταθέσεις. Ώσπου ένας από αυτούς πλησιάζει την τσακισμένη μικρή και τη… σκουντά με το πόδι του, μιλώντας, παράλληλα, στο κινητό του, σαν να περιγράφει αδιάφορα σε κάποιον την κατάσταση.

Στις 18:31 μπήκε στον χώρο του εργοστασίου ένα φορτηγό. Το παιδί ήταν από την πλευρά του οδηγού. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν ο οδηγός του είδε το παιδί ή όχι. Παρόλα αυτά μπήκε και πάρκαρε. Στις 18:34 η πόρτα έκλεισε ξανά, με τη μικρή Όλγα να σφηνώνεται εκ νέου. Κανένας όμως δεν έτρεξε προς το μέρος της ούτε τότε!

  • Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This