Ηράκλειο: Έβαλαν αντισηπτικό στο νερό δύο συμμαθητών τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο

Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία

Must Read

Μια επικίνδυνη φάρσα έκαναν μαθητές σε σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης, με αποτέλεσμα δύο συμμαθητές τους να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, δύο μαθητές φέρονται να έβαλαν αντισηπτικό υγρό μέσα σε μπουκαλάκια νερού συμμαθητών τους οι οποίοι στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης. 

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, Γιάννης Kαραγιαννίδης, αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό, επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως «τα παιδιά που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ήταν δύο και το ένα έχει ήδη αποχωρήσει ενώ το άλλο εξακολουθεί και νοσηλεύεται με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ το ένα από τα δύο παιδιά πήρε εξιτήριο, ενώ το δεύτερο παραμένει για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This