Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τουρίστας έφυγε ανενόχλητος από την Ελλάδα με αρχαία

Ειδοποίησε ο ίδιος τηλεφωνικώς για το συμβάν από τη Γερμανία! Κλήθηκαν σε κατάθεση τέσσερις αστυνομικοί

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Ρόδο και βρίσκεται σε εξέλιξη. Τουρίστας υποστηρίζει ότι μετά τις διακοπές του στο νησί των Ιπποτών μετέφερε ανενόχλητος στη Στουτγκάρδη, έχοντας περάσει φυσικά από έλεγχο στο τελωνείο, αρχαία αντικείμενα μεγάλης αξίας που βρήκε τυχαία το παιδί του στη θάλασσα.

Μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Αυστριακός απέστειλε στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο ανέφερε ότι μέλος της οικογένειάς του βρήκε θραύσματα ενάλιων αρχαιοτήτων σε παραλιακή περιοχή της Ρόδου, τις οποίες μετέφερε στη χώρα του μέσω του Αεροδρομίου του νησιού, χωρίς να τον εμποδίσουν, όπως ισχυρίζεται, ούτε οι τελωνειακές αρχές, στις οποίες τα υπέδειξε, ούτε οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες ενημερώθηκαν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κοινοποίησε στην Εφορεία Αρχαιοτήτων φωτογραφίες των αρχαίων για εκτίμηση!

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, δεν προέκυψε κάτι χειροπιαστό για την υπόθεση, πέραν της εκτίμησης ότι πιθανότατα, να πρόκειται για αρχαιότητες. Το παιδί του Αυστριακού βρήκε, όπως ο ίδιος διατείνεται, τα αρχαία στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο που έμεναν στις Φάνες, σε απόσπαση 400 μέτρων από την ακτή και σε βάθος 10 μέτρων.

Η υπόθεση αποτελεί αντικείμενο προκαταρκτικής εξέτασης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κληθεί σε κατάθεση τέσσερις αστυνομικοί. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας και τις καταθέσεις εκπροσώπων εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης του αεροδρομίου που παραλαμβάνουν αποσκευές κανείς δεν θυμάται κάτι για το συγκεκριμένο συμβάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This