Πτώση σοβάδων σε θρανία του 1ου ΓΕΛ Kαλαμάτας!

Τούς έσωσε το κουδούνι, στην κυριολεξία!

Must Read

Νέο περιστατικό πτώσης σοβάδων σε σχολική αίθουσα σημειώθηκε σήμερα, με θρανία τάξης του λυκείου της Καλαμάτας να «θάβονται» κάτω από τα θραύσματα της οροφής.

Από θαύμα, ωστόσο, δεν υπήρξαν τραυματισμοί μαθητών, καθώς το περιστατικό συνέβη την ώρα του διαλείμματος. Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του messinialive.gr, το περιστατικό συνέβη στο τμήμα Γ2 του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια του 3ου διαλείμματος, με την αίθουσα, για λόγους ασφαλείας, να τίθεται σε αποκλεισμό με το που έγινε αντιληπτό το συμβάν, με στόχο να ακολουθήσει έλεγχος του συνόλου της επιφάνειας της οροφής.

Επιτόπια αυτοψία έκαναν αρμόδιοι τεχνικοί υπάλληλοι του Τμήματος Συντήρησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και από την επιθεώρηση στην αίθουσα προέκυψε ότι «η αποκόλληση σε επιφάνεια περίπου 2 τ.μ., οφείλεται σε ελλειμματική πρόσφυση του σοβά με την πλάκα οροφής από οπλισμένο σκυρόδεμα, κατά το στάδιο κατασκευής του κτίσματος».

Αντίστοιχος έλεγχος, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, θα πραγματοποιηθεί και στους υπόλοιπους χώρους του σχολείου και, ανάλογα με τα αποτελέσματα του ελέγχου, θα ακολουθήσουν εργασίες αποκατάστασης.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This