Θρήνος για τον 20χρονο παίκτη μπάσκετ, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει το μήνυμα του προπονητή του

Must Read

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι ο 20χρονος μπασκετμπολίστας, Θωμάς Κατσαούνης, έχασε τη μάχη που έδινε για τον καρκίνο.

Ο σέντερ των 2μ.20, γεννήθηκε το 2001 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου, τη Δόξα Λευκάδας και τον Ηρακλή, έχοντας μοναδικά σωματικά προσόντα για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ.

Μόλις στα 16 του χρόνια ήταν 2μ.16, με άνοιγμα χεριών 2μ.25! Από τον Θωμά είχαν εντυπωσιαστεί και κυνηγοί ταλέντων από κολέγια, που τον είχαν μάλιστα προσεγγίσει. Όμως, ενώ το μέλλον ήταν όλο μπροστά του, το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια…

Ο προπονητής Χρήστος Μαργέλης συγκλονίζει με τον αποχαιρετισμό του στο Facebook: «Προχτές ζήτησε κι εξομολογήθηκε και κοινώνησε, αποχαιρέτησε την οικογένεια του και χτες αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδ… Αγόρι μου, σε ήθελε ο Θεός για αρχάγγελο… Θα ζεις τώρα στα παλάτια του παραδείσου… Μη μας ξεχάσεις ποτέ… Καλή αντάμωση γλυκό μου παιδί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This