48ωρη απεργία από τους λιμενεργάτες

Αυτές είναι οι διεκδικήσεις τους

Must Read

Σε νέα 48ωρη απεργία, σήμερα και αύριο, προχωρούν οι λιμενεργάτες στις εγκαταστάσεις της COSCO στον Πειραιά. Το σωματείο της Ένωσης Εργαζομένων Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων (ΕΝΕΔΕΠ) διεκδικεί την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, στον απόηχο των κινητοποιήσεων μετά τον τραγικό θάνατο συναδέλφου τους τον περασμένο μήνα.

Επιστολή προς τον υπουργό Ναυτιλίας απέστειλε η Διεθνής Ναυτική Ένωση (ΔΝΕ), ζητώντας να διαφυλαχθεί η λειτουργία του λιμανιού, καθώς λόγω και των δυσμενών καιρικών συνθηκών «ο συνωστισμός εμφόρτων και κενών εμπορευματοκιβωτίων στις λιμενικές εγκαταστάσεις είναι δυστυχώς ασφυκτικός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εγχώρια αγορά και κατ’ επέκταση για την εθνική οικονομία, εν όψει της εορταστικής περιόδου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This