Πρωτοφανές συμβάν: Η Σάσα Σταμάτη και μπράβοι σταματούν δια της βίας παράσταση του Ζαραλίκου!

Ο γνωστός κωμικός έκανε το... λάθος να σχολιάσει τον Μαρινάκη - Η λακωνική δήλωση του Ζαραλίκου

Must Read

Τι άλλο θα δούμε να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα τσιράκια του…Τραμπουκισμοί και δυσωδία για άλλη μία φορά από τη πλευρά του μεγαλοεφοπλιστή και της «παρέας» του! Πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε χθες το βράδυ, Πέμπτη 2/12, όταν έξαλλη η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη με τη συνοδεία μπράβων ανέβηκαν στη σκηνή της παράστασης του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, «200 χρόνια δανεικά», προκειμένου να την διακόψουν επειδή ο κωμικός σατίριζε τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter μιλά από μόνο του, και τα λόγια είναι περιττά! Η  δημοσιογράφος των Παραπολιτικών Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους πραγματοποιούν «οργανωμένο πέσιμο» στον κωμικό.

Αυτό είναι ολόκληρο της βίντεο της αθλιότητας

Τραγικές καταστάσεις που θυμίζουν άλλες εποχές… Η αδιανόητη τραμπουκική συμπεριφορά έκανε έξαλλους τους θεατές, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν κατά της Σάσας Σταμάτη και της συνοδείας της. Όπως φαίνεται σε αυτό το βίντεο, η συγκεκριμένη «κυρία» με τους μπράβους του εφοπλιστή έκαναν «ντου» επί σκηνής γιατί πολύ απλά αποφάσισαν να απαγορεύσουν την Ελευθέρια του λόγου, επειδή ο γνωστός κωμικός έκανε το… «λάθος» να αναφερθεί και να σατιρίσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Σταμάτη μάλιστα ακούγεται να λέει στον Ζαραλίκο, ο οποίος διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου την ψυχραιμία του, ότι  είναι «φίλος του Μελισσανίδη» και ότι -τάχα- δε λέει τίποτα για αυτόν στο έργο του!

Η αντίδραση του κοινού ήταν άμεση σε αυτό το πρωτοφανές περιστατικό, με τους θεατές να κινητοποιούνται άμεσα και να πετούν κυριολεκτικά έξω από το θέατρο τους τραμπούκους,  μπαίνοντας μάλιστα «ασπίδα» μπροστά στον Ζαραλίκο.

Σε μια λακωνική ανάρτησή του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος τα ξημερώματα έγραψε απευθυνόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό: «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

 

Τι επιδιώκει ο κύριος Μαρινάκης; Να φιμώσει αυτός και η «παρέα» του, τους πάντες και τα πάντα με τριτοκοσμικούς τραμπουκισμούς;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This