Γυναίκα με κορωνοϊό λιποθύμησε μέσα σε φαρμακείο και το ΕΚΑΒ ήρθε μετά από 4 ώρες

Η 73χρονη είχε εμβολιαστεί στις 25 Νοεμβρίου

Must Read

Έτοιμη να καταρρεύσει μπήκε μια 73χρονη γυναίκα σε φαρμακείο στον Νέο Κόσμο, ζητώντας βοήθεια. Η γυναίκα που βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, ζήτησε ένα οξύμετρο από τον φαρμακοποιό και λίγα δευτερόλεπτα μετά, σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα. 

Ο φαρμακοποιός Ηλίας Κατσογιάννης, ο οποίος γνώρισε την 73χρονη η οποία μένει στην περιοχή που βρίσκεται το φαρμακείο του, ανέφερε ότι η άτυχη γυναίκα είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Johnson & Johnson στις 25 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ ο φαρμακοποιός, η ηλικιωμένη γυναίκα, πιθανόν να είχε κολλήσει κορωνοϊό πριν εμβολιαστεί, καθώς δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό της εμφάνισε συμπτώματα της νόσου.

Ο ίδιος περιέγραψε πώς της έδωσε τις πρώτες βοήθειες και την έβαλε να ξαπλώσει σε ένα ράντζο που είχε μέσα στο φαρμακείο, ωστόσο μόλις συνερχόταν, κατευθείαν η γυναίκα λιποθυμούσε ξανά.

Ο φαρμακοποιός κάλεσε ασθενοφόρο από το πρώτο λεπτό, ωστόσο το ΕΚΑΒ έφτασε μετά από 3-4 ώρες όπως είπε…

https://vimeo.com/652965999

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This