Μάζεψαν τις σκηνές στο ΚΥΤ Μαυροβουνίου στη Μυτιλήνη, λόγω… Πάπα!

'Επρεπε να 'ρθει ο Πάπας για να κάνουν το αυτονόητο...

Must Read

Επίσκεψη και στη χώρα μας θα πραγματοποιήσει ο Πάπας Φραγκίσκος και έχει εντάξει στο πρόγραμμά του και την Μυτιλήνη λόγω προσφυγικού και μεταναστευτικού.

Στο νησί θα φτάσει αεροπορικώς το πρωί της Κυριακής και θα μεταβεί στο ΚΥΤ Μαυροβουνίου, για να στείλει μήνυμα ειρήνης, φιλίας και αγάπης μεταξύ των λαών, ενώ θα τελέσει και την προσευχή Angelus. Πριν φύγει από το ΚΥΤ θα επισκεφτεί οικίσκους για να συναντήσει πρόσφυγες.

Ο Ποντίφικας είχε επισκεφτεί την Μυτιλήνη και το 2016, όταν το νησί κυριολεκτικά βούλιαζε από μετανάστες και πρόσφυγες.

Για την υποδοχή του Πάπα πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο ΚΥΤ Μαυροβουνίου. Μάζεψαν μέχρι και τις σκηνές που υπήρχαν διάσπαρτες και στη θέση τους έφεραν 93 νέους ηλεκτροδοτούμενους οικίσκους!

Και όλα αυτά για να φύγει με θετικές εντυπώσεις ο Πάπας για τις συνθήκες που ζουν πρόσφυγες και μετανάστες στη Μυτιλήνη. Εκτός του ότι δεν έπρεπε να έρθει ο Πάπας για να γίνουν τα αυτονόητα -μήπως έπρεπε να τον πάνε μια βόλτα και στα νοσοκομεία, μπας και έφτιαχνε η κατάσταση;- καλό θα ήταν να ρωτήσει και τους κατοίκους για τις συνθήκες που ζουν…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This