Δραματική δήλωση Καπραβέλου: «Απέτυχε το επιχειρησιακό σχέδιο για την πανδημία»!

Απέτυχαν τα φερόμενα... «όπλα» της κυβέρνησης

Must Read

Θερίζει η πανδημία, οι νεκροί αυξάνονται όπως και οι διασωληνωμένοι, και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «καυχιέται» ότι τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι τώρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Το κυβερνητικό επιτελείο δεν δίστασε να προχωρήσει για μήνες σε lockdown και να διαλύσει τις ζωές των ανθρώπων, ενώ τώρα επέβαλλε δικτατορικά υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όσους είναι άνω των 60 ετών. Το αποτέλεσμα; Εφιαλτικές εφημερίες, και αμέτρητοι ασθενείς.

«Το επιχειρησιακό σχέδιο για την πανδημία έχει αποτύχει» δήλωσε νωρίτερα ο Νίκος Καπραβέλος διευθυντής Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου, περιγράφοντας τα όσα ζει καθημερινά μέσα στο νοσοκομείο. «Χθες κάναμε εισαγωγή σε τέσσερις ανεμβολίαστους ασθενείς στη ΜΕΘ και βγάλαμε άλλους ασθενείς από τη ΜΕΘ που ήταν καλύτερα», πρόσθεσε ο κ. Καπραβέλος επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν μη covid ασθενείς στη ΜΕΘ του Παπανικολάου.

Ο κ. Καπραβέλος ζήτησε να εφαρμοστεί άμεσα lockdown στους ανεμβολίαστους, να κλείσουν τα σχολεία σήμερα γιατί οι περισσότεροι κολλάνε από τα παιδιά τους αλλά και τα γήπεδα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα μέτρα. Δεν μπορεί να ζούμε εμείς τέτοιο εφιάλτη και η υπόλοιπη χώρα να το παίζει αδιάφορη, τόνισε ο κ. Καπραβέλος, και ζήτησε να κυκλοφορούν όλοι με υψηλής προστασίας μάσκες, ειδικά στα μέσα μαζικής μεταφοράς όπου θα πρέπει να μπαίνουν επιβάτες μόνο με πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This