Πακιστανοί προσπάθησαν να βιάσουν 15χρονη μέσα σε σχολείο – Την έσωσε συμμαθητής της

O 17χρονος πάλεψε με «τέρατα» για να σώσει την συμμαθήτριά του

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα 15χρονο κορίτσι μέσα στο προαύλιο του σχολείου της, όταν έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από δύο αλλοδαπούς.

Η 15χρονη μαθήτρια δέχτηκε επίθεση μέσα στον προαύλιο χώρο του Λυκείου σε περιοχή των Αχαρνών, ωστόσο ένας συμμαθητής της με γενναιότητα, έσωσε το κορίτσι από τα χέρια των Πακιστανών.

Μιλώντας στο Star, η μητέρα του 17χρονου μαθητή, περήφανη για την στάση του γιου της, περιέγραψε το φρικτό περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στο σχολείο:

«Τους είδαν τα παιδιά ξαφνικά να πηγαίνουν προς τα πάνω τους. Δύο “άνθρωποι”, αν λέγονται άνθρωποι, πακιστανικής καταγωγής, τους επιτέθηκαν και ζήτησαν να φύγει ο γιος μου για να “πειράξουν” το κορίτσι» δήλωσε η μητέρα του 17χρονου και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ υπερήφανη για τον γιο μου»

«Τους λέγανε τη λέξη: “σεξ”. Τραβούσαν το κορίτσι. Είχε μπει στη μέση ο γιος μου, δεν άφηνε να την πειράξουν. Τον χτύπησαν! Τους κλείνανε τα στόματα δεν τους άφηναν να φωνάξουν. Κατάφερε ο γιος μου να τραβήξει τους δύο Πακιστανούς και το κορίτσι να τρέξει και να ξεφύγει και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον γιο μου, γι’ αυτό που έκανε έσωσε ένα κορίτσι», ανέφερε η μητέρα του μαθητή.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις αρχές και όπως περιέγραψε η μητέρα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν δράστη, τον οποίο η 15χρονη αναγνώρισε επειδή του έπεσε η μάσκα. Οι αρχές αναζητούν τον δεύτερο δράστη της επίθεσης.

https://vimeo.com/654075654

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This