Περίεργη ιστορία στα Σπάτα με την σύλληψη πανίσχυρου Ισραηλινού επιχειρηματία που βρίσκεται στο στόχαστρο του… Σόρος!

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Must Read

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος Μπένι Στέινμετζ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα διεθνή ΜΜΕ, ο πανίσχυρος επιχειρηματίας κρατείται στην Ελλάδα από τις 24 Νοεμβρίου, κάτω από άκρα μυστικότητα. Σε βάρος του 65χρονου Στέινμετζ ο οποίος είχε καταδικαστεί από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρουμανίας για υπόθεση που αφορά απάτη με ακίνητα, είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία από την Interpol.

Ωστόσο, το ένταλμα της Interpol ακυρώθηκε στις 29 Οκτωβρίου, με την εποπτική αρχή της υπηρεσίας να δίνει εντολή για διαγραφή του εντάλματος σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, σημειώνοντας ότι η διαδικασία που διεξάγεται σε βάρος του επιχειρηματία πηγάζει από πολιτικούς λόγους και είναι σοβαρά πλημμελής.

Ο ίδιος βρίσκεται στη χώρα μας και μετακινείται ελεύθερα, με περιοριστικό όρο να μην βγει από την Ελλάδα.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία μιλώντας στην ισραηλινή εφημερίδα Globes επιβεβαίωσε την είδηση: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο κ. Στεινμέτζ συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Αθήνας λόγω σοβαρής παραβίασης στη μεταφορά πληροφοριών. Χειριζόμαστε την υπόθεση και πιστεύουμε ότι ο κ. Στεινμέτζ θα επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι και την εργασία του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στεινμέτζ έγινε γνωστός μετά την τεράστια κόντρα που είχε με τον επενδυτή Τζορτζ Σόρος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This