Συγκινεί ο πατέρας της Παρθένας Κουτμερίδου: «Η κόρη μου θυσιάστηκε για να γίνει μητέρα»

Ο πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης, μιλά πρώτη φορά για τον χαμό της κόρης του

Must Read

Ο θάνατος της Παρθένας Κουτμερίδου που άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από κορωνοϊό, προκάλεσε σοκ στην κοινωνία.

Η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, νόσησε από Covid-19 ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διασωληνωθεί σε ΜΕΘ, ενώ οι γιατροί έδωσαν μάχη να κρατήσουν στη ζωή το παιδί και πρόλαβαν να της το πάρουν με καισαρική. Ωστόσο η μητέρα παρά τις προσπάθειες των γιατρών, νικήθηκε από τη νόσο, πριν προλάβει να σφίξει στην αγκαλιά της το αγγελούδι της. Ένα παιδί που πάλευε να αποκτήσει εδώ και δέκα χρόνια.

Η άτυχη μητέρα, είχε αναβάλλει τον εμβολιασμό της καθώς φοβόταν για πιθανές παρενέργειες στην εγκυμοσύνη της.

Για πρώτη φορά, ο πατέρας της Στάθης Κουτμερίδης έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για την τραγική απώλεια του παιδιού του. «Είχα την υποχρέωση να μιλήσω, γιατί μέσα από τη δύναμη των ΜΜΕ ο κόσμος κινητοποιήθηκε και πήγε και έδωσε αίμα. Η Πάττυ ας αποτελέσει παράδειγμα για τις υπόλοιπες γυναίκες προκειμένου να πάνε να εμβολιαστούν» δήλωσε στο Live News ο πατέρας της αδικοχαμένης μητέρας και πρόσθεσε:

«Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ»

«Στην αρχή υπήρχε μία αμφίσημη θέση από την επιστημονική κοινότητα για τον εμβολιασμό των εγκύων, τώρα αυτό έχει πλέον ξεκαθαρίσει. Ένα κορίτσι θυσιάστηκε από το μεγάλο της όνειρο να γίνει μανούλα. Έκανε εξωσωματική για να το πετύχει και φοβόταν να κάνει το εμβόλιο, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ» σημείωσε.

Ο ίδιος μιλώντας για το εγγονάκι του, είπε ότι είναι καλά στην υγεία του και έστειλε μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού: «Το παιδάκι της είναι καλά στην υγεία του. Ο εμβολιασμός των εγκύων θα αποτελέσει παρηγοριά για εμένα και την οικογένειά μου», κατέληξε ο κ. Κουτμερίδης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου, υποστήριξε ότι ο ίδιος την είχε ενθαρρύνει να εμβολιαστεί ωστόσο, ρίχνοντας τα βέλη του στον σύζυγό της, υποστήριξέ ότι εκείνος την είχε επηρεάσει αρνητικά. 

https://vimeo.com/654999824

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This