Αυτός είναι ο συζυγοκτόνος της Αλεξανδρούπολης – Σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του!

Χρήστης ναρκωτικών, χτυπούσε συστηματικά την δολοφονημένη - Την είχε αποκόψει από τους πάντες και δεν της επέτρεπε να έχει ούτε κινητό τηλέφωνο!

Must Read

Χρήστης ναρκωτικών που ξυλοκοπούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα του, ο 30χρονος που σκότωσε στο ξύλο την 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί στην Αλεξανδρούπολη.

Ο μουσουλμάνος Ρομά, Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, κακοποιούσε διαρκώς την μητέρα των τριών παιδιών του, ακόμη και μπροστά τους. Την είχε αποκόψει από φίλους και συγγενείς, για να μην μαθαίνει κανείς το μαρτύριό της.

Της είχε ακόμη απαγορεύσει να έχει κινητό τηλέφωνο και λογαριασμό στα social media, ενώ ο ίδιος για ένα μικρό χρονικό διάστημα δυο μηνών, εργάστηκε στην καθαριότητα του δήμου.

Στον δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This