Μενίδι: 50χρονος κρατούσε όμηρο κι απειλούσε να μαχαιρώσει τη μητέρα του!

Τραυματίας αστυνομικός στην επιχείρηση

Must Read

Πανικός επικράτησε σήμερα τα ξημερώματα, Δευτέρα 13/12, στο Μενίδι όταν ένας 50χρονος απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του με μαχαίρι, ενώ τραυμάτισε ελαφρά αστυνομικό μετά από επιχείρηση της ΕΛΑΣ να απεγκλωβίσει τη γυναίκα από το σπίτι της για να γλιτώσει από τον γιο της που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες αναφέροντας ότι,  μία γυναίκα καλεί σε βοήθεια και δεν μπορούσαν να την βοηθήσουν καθώς ο γιος της τους εμπόδιζε λέγοντας ότι θα την σκοτώσει με ένα μαχαίρι.

Στο σημείο έφτασαν διαπραγματευτές μαζί με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και τελικά κατάφεραν να τον πείσουν να αφήσει τη μητέρα του να βγει από το σπίτι.

Όταν έγινε αυτό και η γυναίκα ήταν ασφαλής, ένας αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση μπήκε στο διαμέρισμα και λίγο πριν συλλάβει το δράστη εκείνος τον μαχαίρωσε τραυματίζοντάς τον. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πενηντάχρονο ενώ μετέφεραν στο νοσοκομείο τον συνάδελφό τους. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This