Ναταλία Γερμανού: «Είναι αναπόφευκτο να βγάζω πρώην μου στην εκπομπή! Όπου σταθείς και όπου βρεθείς θα υπάρχει κάποιος»

Must Read

Για τα μελλοντικά επαγγελματικά της βήματα μιλήσει Ναταλία Γερμανού στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και συγκεκριμένα για τις φήμες που την θέλουν να παρουσιάζει νέα εκπομπή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συντρόφου της Θάνου Τζάνη, ο οποίος είχε αναφερθεί στην σχέση τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν κρατάει καμία κακία.

https://vimeo.com/656194759

«Ίσως προκύψει κάτι αλλά μπορεί να παραμείνω μόνο στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Έχω κάνει βολιδοσκοπήσεις… Συζητήσεις, συζητήσεις δεν έχω κάνει, βολιδοσκοπήσεις ναι… Μία μουσική εκπομπή είναι πάντα καλοδεχούμενη».

Εγώ αν πήγαινα στο Survivor θα την κατέστρεφα την παραγωγή, θα με έβαζαν στην πρώτη βάρκα και θα με γύριζαν πίσω. Στην ηλικία που είμαι τα χρήματα νομίζω ότι δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν αποφασίζω να πω ένα ναι ή όχi», είπε στην συνέχεια.

Για τον πρώην σύντροφό της και τις δηλώσεις του δήλωσε πως: «Απλώς αναρωτήθηκα για ποιον λόγο να μου κρατάει κακία. Δεν είναι τολμηρό να βγάζω πρώην συντρόφους μου στην εκπομπή, είναι αναπόφευκτο. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς κάποιος θα υπάρχει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This