Στον ανακριτή για την δολοφονία της μητέρας του πρώην δικηγόρου του ο «χασάπης του Βόλου»!

Το dna στα νύχια της Νίκης Μηλίνης τον «έδεσε» με το έγκλημα!

Must Read

Την πόρτα του ανακριτή Βόλου προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία της Νίκης Μηλίνης, της μητέρας του πρώην δικηγόρου του, θα περάσει σε λίγη ώρα ο «χασάπης του Βόλου», που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 75χρονης νονάς του Ευθαλίας Αβραμίδου – Αλεξούλη, στη Νέα Ιωνία.

βόλος βαφτισιμιός

Η Νίκη Μηλίνη ήταν μητέρα του πρώην συνηγόρου του 39χρονου, Γιάννη Μηλίνη. Ο 39χρονος κατηγορείται – μετά από ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού – και για τον φόνο της 69χρονης, τον οποίο ωστόσο αρνείται, ενώ έχει ομολογήσει τον φόνο της νονάς του.
Ήταν Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009, όταν ο γιος της 69χρονης, ο οποίος αναζητούσε την μητέρα του έφτασε στο διαμέρισμά της στην τριώροφη πολυκατοικία στην οδό Μελίνας Μερκούρη 17. Το θέαμα που αντίκρισε σοκαριστικό. Η μητέρα του νεκρή σε μια λίμνη αίματος και έφερε 20 μαχαιριές, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Οι έρευνες της Αστυνομίας τότε απέβησαν άκαρπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, dna του 27χρονου τότε δράστη, είχε βρεθεί στα νύχια της 69χρονης και σε σύγκριση με το dna που βρέθηκε στο σπίτι της 75χρονης νονάς του, την οποία, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, σκότωσε στις 4 Νοεμβρίου 2021 στη Ν. Ιωνία, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This