«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω!» – Συγκλονίζει η κοπέλα που έπεσε θύμα του Παναγιωτόπουλου

«Προσπάθησε να με ξεγελάσει για να αποσύρω τη μήνυση»

Must Read

Μην μπορώντας να αντέξει την ντροπή και την προδοσία από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε και είχε δεσμό μαζί του, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που είδε ξαφνικά αποσπάσματα από τις ερωτικές τους συνευρέσεις να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, σκέφτηκε ακόμα και να δώσει τέλος στη ζωή της. 

Η νεαρή γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή T-live, αποκάλυψε ότι ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα, όχι μόνο την διαπόμπευσε αλλά εξακολούθησε να την κοροϊδεύει, ανεβάζοντας νέα βίντεο από ερωτικές τους στιγμές, την περίοδο που είχαν χωρίσει και είχε συνάψει δεσμό με άλλη γυναίκα.  

«Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλά έκανα ο,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματος του θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι… Δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια» δήλωσε η νεαρή γυναίκα.

«Κρύφτηκε και απέφυγε το αυτόφωρο»

Όπως περιέγραψε, μια φίλη της την ενημέρωσε ότι προσωπικές της στιγμές έχουν διαρρεύσει σε ροζ ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά, όπως ανέφερε, χωρίς να πει τίποτα στον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δυστυχώς μέχρι σήμερα γίνονται κοινοποιήσεις και από άλλα άτομα, ξανά και ξανά. Και ενώ είχε γίνει η μήνυση και ο ίδιος δε το γνώριζε, και ενώ ήταν σε άλλη σχέση, ανέβασε και ένα άλλο βίντεο, έκανα αμέσως καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου που εκείνος κρύφτηκε και το απέφυγε και τότε είναι που έμαθε ότι εκκρεμεί και αυτή η κατηγορία εις βάρος του. Αυτό ήταν Απρίλιος του 2019. Εκείνος δεν γνώριζε».

Στη συνέχεια, όπως περιγράφει ο ίδιος ανέβασε νέο βίντεο με πορνογραφικό περιερχόμενο και εκείνη από πλευρά της έκανε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου, ωστόσο ο Παναγιωτόπουλος παρέμεινε άφαντος.

Σε ερώτηση για το αν οι συνάδερφοι του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» γνώριζαν κάτι, η ίδια απάντησε: «Όχι και οι ίδιοι δεν ήξεραν κάτι γιατί και ο ίδιος μου είπε ότι δεν ήξεραν κάτι. Δεν ήξερε κανείς».

«Προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά»

Για την δήλωση «συγγνώμης» που έκανε ο ίδιος σήμερα το πρωί, η νεαρή γυναίκα απάντησε: «Κατ’ αρχάς λέει ότι επανόρθωσε εμπράκτως, δεν κατάλαβα τι εννοεί, πώς επανόρθωσε εμπράκτως. Ίσα ίσα προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου. Μου είπε ότι άλλαξε, ότι το μετάνιωσε και να αποσύρεις τη μήνυση για να μου δείξεις ότι με αγαπάς, δηλαδή συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα δηλαδή αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα» πρόσθεσε.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η νεαρή γυναίκα, από το μυαλό της πέρασαν σκέψεις να δώσει τέλος στη ζωή της: «Η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλυτώσει. Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα» κατέληξε.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This