Οργισμένος ο Κανάκης: «Πιστεύει κανείς ότι είμαστε τόσο ανόητοι;» – Πυρά κατά Άδωνι για το «ξέπλυμα» στη Μενδώνη

Συγκλόνισε ο Κανάκης: «Είμαστε στο πλευρό της για ό,τι χρειαστεί» - «Κ. Γεωργιάδη αντί να βοηθήσετε το θύμα, τα πρώτα σας αντανακλαστικά ήταν να καλύψετε την υπουργό σας;»

Must Read

Φανερά στεναχωρημένοι και σοκαρισμένοι από την αποτρόπαια πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου να δημοσιεύσει πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνίστρια την πρώην σύντροφό του, οι «Ράδιο Αρβύλα» που χθες ανακοίνωσαν ότι έδιωξαν τον συνεργάτη τους από την εκπομπή, εμφανίστηκαν σήμερα ντυμένοι στα μαύρα.

Κατά την έναρξη της εκπομπής, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα και της Ροζίτας Σώκου. Στη συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε ότι υπήρξαν άλλες δύο φορές στην ιστορία των Αρβύλα, που δεν κατάφεραν να κάνουν σατιρική εκπομπή. Η μια ήταν όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και η δεύτερη όταν κάηκε η Marfin.

Όπως τόνισε ο κεντρικός παρουσιαστής: «Βγήκαμε σήμερα, γιατί δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ». Μετά το διάλλειμα για διαφημίσεις, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε ότι το «Το σοκ σήμερα έχει γίνει χειρότερο» και ότι «δεν θέλουν να γίνουν κομμάτι σ’ όλο αυτό το μιντιακό πανηγύρι που έχει ξεκινήσει».

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης, σημείωσε ότι «η ουσία του θέματος δεν είναι αν είμαστε εμείς τα θύματα, αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα» αλλά όλο αυτό που βιώνει η νεαρή γυναίκα.

«Δεν γνωρίζαμε την κοπέλα, δεν γνωρίζαμε καμία από τις συντρόφους του Στάθη» είπε ο Αντώνης Κανάκης και απευθυνόμενος στο θύμα, της έδωσε συγχαρητήρια για τη δύναμή της, και εξέφρασε την στήριξη όλων. Όπως πρόσθεσε, λυπάται πολύ που η ίδια δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους όταν έμπλεξε σε αυτόν τον εφιάλτη. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι εκείνος και οι συνεργάτες του θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί.

«Την άκουσα να λέει ότι νιώθει και άσχημα. Δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που το έκανες, άσχετα αν ακόμα περιμένεις να βρεις μια δικαίωση. Είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για οτιδήποτε χρειαστείς. Το νιώθουμε σαν πολύ έντονη ανάγκη. Μπήκες στη διαδικασία να δηλώσεις ότι ο ίδιος σου είπε ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα. Αυτό που είναι πραγματικά η δική μας επιθυμία είναι να γίνει μία αφορμή για να συζητηθεί πολύ έντονα στο επίπεδο που πρέπει, στους ανθρώπους που πρέπει, για να μην βρεθεί ποτέ κανένας άνθρωπος σε παρόμοια θέση, γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση. Αυτό το δυσάρεστο γεγονός να αποτελέσει αφορμή για να γίνει κάτι εποικοδομητικό εκεί έξω» είπε και απάντησε σε όσους τους κατηγόρησαν ότι γνώριζαν την υπόθεση:

«Υπάρχουν κάποιοι που διψάνε για αίμα»

«Είναι μία από τις χειρότερες συνθήκες να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Έχουμε εισπράξει ένα μεγάλο κύμα στήριξης και αγάπης. Προβληματιστήκαμε πάρα πολύ και συγγνώμη που θα το πω αλλά αν υπάρχει κάτι που δεν το διαπραγματευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια είναι η εντιμότητα και η συνέπεια με την οποία στεκόμαστε απέναντι σε εσάς. Όταν συμβαίνει όλο αυτό και βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, είναι μία πάρα πολύ δύσκολη θέση. Οι σατυρικές εκπομπές είναι μια σημαντική υπόθεση για την δημοκρατία» σημείωσε και στη συνέχεια μίλησε για όσους επιτέθηκαν σε εκείνον και τους συμπαρουσιαστές του, υποστηρίζοντας ότι οι ίδιοι γνώριζαν για την υπόθεση. Προσπερνάμε τους δημοσιογράφους κάποιων καναλιών που ξέρουμε το ποιον τους. Υπάρχουν κάποιοι που διψάνε για αίμα γιατί έτσι πιστεύουν ότι η ζωή τους θα αποκτήσει νόημα και αξία. Πέρα από όλους αυτούς που διψάνε για αίμα, τους στρατευμένους και άλλους, αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που μπορεί να πιστεύει, που παρακολουθεί την εκπομπή, που έχουμε μια σχέση μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, θέλουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να του πούμε δυο πράγματα. Πρώτα απ’όλα από τη μια μας στενοχωρεί. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει αντιληπτή η στάση μας; Από τη μια μας στενοχωρεί, από την άλλη το καταλαβαίνουμε γιατί και εμάς μας συγκλόνισε ότι δεν έγινε αντιληπτό όλο αυτό το διάστημα» σημείωσε και εξήγησε ότι ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε ότι δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν, όπως βέβαια και το ίδιο το θύμα που το επιβεβαίωσε σήμερα μιλώντας σε εκπομπή.

«Πιστεύει κανένας ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές, τόσο ηθοποιοί να έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που έκανε κάτι τέτοιο; Αν υπάρχει έστω και ένας που  το πιστεύει αυτό, μάλλον δεν είναι γονιός. Γιατί όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο και μεγαλώνεις παιδιά, το πρώτο πράγμα που συμβαίνει μέσα σου και παγώνεις είναι ”αν συνεβαινε αυτό στο παιδί μου, στο κορίτσι μου”» πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης.

«Έβαλε» στη θέση του τον  Άδωνι Γεωργιάδη

Στη συνέχεια, ο κεντρικός παρουσιαστής των Αρβύλα, «έβαλε» στη θέση του τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επιχείρησε να «ξεπλύνει» τη σιωπή της Λίνας Μενδώνη για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων: «Βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφού προηγήθηκε ο στρατός του, για να μας κάνει τον εξής συμψηφισμό με την κριτική που είχαμε κάνει πριν από μήνες, όταν η Λίνα Μενδώνη δεν παραιτήθηκε για την υπόθεση Λιγνάδη. Το γεγονός ότι γίνεται αυτή η εξίσωση της υπουργού Πολιτισμού με μία σατιρική εκπομπή, στο διαδίκτυο, το καταλαβαίνω, όπως και από κάποιους δημοσιογράφους, από τους οποίους δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Αλλά το να πρέπει να το εξηγήσουμε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι αυτή την εξίσωση δεν θα την έκανε ούτε ένα παιδάκι δημοτικού… Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Γιατί εμείς, δεν έχουμε θεσμικό ρόλο σε αυτή τη χώρα, καμία εξουσία. Είχε βουήξει ο τόπος για τη δράση του ανθρώπου αυτού και η κα Μενδώνη κρυβόταν. Εμείς αμέσως απομακρύναμε αυτόν τον άνθρωπο. Αντί να βοηθήσετε το θύμα, τα πρώτα σας αντανακλαστικά ήταν να καλύψετε την υπουργό σας;» είπε και κάλεσε εξοργισμένος τον υφυπουργό και την κυβέρνηση να κάνουν άμεσα κάτι για να δικαιωθεί η κοπέλα και να σταματήσουν να βρίσκονται στον «αέρα» αυτές οι ιστοσελίδες με το αρρωστημένο περιεχόμενο.

https://www.youtube.com/watch?v=YET4Pmiwx4E

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This