Ενώπιον του εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος της Θεσσαλονίκης που ντύθηκε γυναίκα για να εκτελέσει το σατανικό του σχέδιο!

Ο δράστης φορούσε μακρύ παλτό και άλλα ρούχα, με αποτέλεσμα να παραπλανήσει τους μάρτυρες!

Must Read

Το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθούν διώξεις για το αποτρόπαιο έγκλημά του θα περάσει σήμερα ο 56χρονος που ντυμένος γυναίκα εκτέλεσε με μια καραμπίνα την 55χρονη σύζυγό του, σε ζαχαροπλαστείο στην Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης. 

Την ίδια στιγμή συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα που έγινε το πρωί της Δευτέρας με θύμα την 55χρονη Αλεξάνδρα Φουντούνα, αφού πίσω από τη δολοφονία της δεν κρυβόταν η πεθερά της, όπως είχε υποτεθεί αρχικά, αλλά ο… πρώην άνδρας της που ήταν μεταμφιεσμένος σε γυναίκα!

Η αρχική εκδοχή, με βάση την οποία οι Αρχές ερευνούσαν τη 17η γυναικοκτονία για το 2021, ήθελε μια γυναίκα να ήταν αυτή που σκόρπισε τον τρόμο έξω από το ζαχαροπλαστείο πρατήριο του Δήμου Βόλβης. Και αυτό γιατί ο δράστης της δολοφονίας φορούσε μακρύ παλτό και άλλα ρούχα, με αποτέλεσμα να παραπλανήσει τους μάρτυρες, οι οποίοι έκαναν λόγο για μία γυναίκα που πυροβόλησε τρεις φορές με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του θύματος.
Στο στόχαστρο της Αστυνομίας είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή η πεθερά της Αλεξάνδρας
Φουντούνα. Τελικά, αποδείχτηκε ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συζύγου της, ο οποίος χθες το πρωί παραδόθηκε στην Αστυνομία ομολογώντας το στυγερό έγκλημα. Μάλιστα, παρέδωσε και την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία δολοφόνησε την 55χρονη.
Ο δράστης δήλωσε στους άνδρες της Αστυνομίας ότι ζήλευε την πρώην σύζυγό του και ήθελε να είναι ξανά μαζί, αλλά εκείνη είχε προχωρήσει τη ζωή της και δεν είχε στα σχέδιά της την επανασύνδεση.

Προτού ομολογήσει ο δολοφόνος, ο αδελφός της άτυχης Αλεξάνδρας, Γιώργος Φουντούνας, είχε δηλώσει ότι εκείνη είχε φύγει από τα Τρίκαλα όπου διέμενε ο πρώην σύζυγός της και είχε εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.
«Είχε χωρίσει από τον άνδρα της πριν από λίγο καιρό και πήρε άλλον. Με τον πρώην σύζυγό της είχε πολλά προβλήματα. Ερχόταν και την απειλούσε συνέχεια, αλλά φωνάζαμε τους αστυνομικούς, τον έπιαναν και τον τιμωρούσαν. Με μαχαίρια ερχόταν εδώ και της φώναζε, αλλά εμείς τον παραδίδαμε στην αστυνομία» είχε πει.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, η άτυχη γυναίκα είχε δεχτεί τρεις πυροβολισμούς και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Οι διασώστες έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή και κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το νοσοκομείο η γυναίκα διασωληνώθηκε, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Σήμερα πρόκειται να πουν το τελευταίο αντίο, στα Τρίκαλα, συγγενείς και φίλοι στην 55χρονη, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, στη Νέα Μάδυτο, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Δράστης και θύμα, ήταν μαζί για περισσότερα από 30χρόνια και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This