Ένοχοι για «προδοτική κατασκοπεία» ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο και ο συνεργός του

Καταπέλτης η Εισαγγελέας για τον 36χρονο γραμματέα του τουρκικού προξενείου και μάλιστα είπε ότι είχε απασχολήσει τη Βουλή ως «ανθέλληνας»

Must Read

Ομόφωνα κρίθηκαν ένοχοι κατασκοπείας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο καθώς και συνεργός του, 53χρονος μουσουλμάνος από τη Ροδόπη και πρώην μάγειρας στο πλοίο «Ε/Γ – Ο/Γ ΣΤΑΥΡΟΣ».

Ο 36χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου ανέβαζε χρόνια πριν, αναρτήσεις στο διαδίκτυο για τους «Γκρίζους Λύκους», καθώς και την σημαία της δήθεν «ανεξάρτητης Θράκης», προκαλώντας με τη στάση του.

Διαβάστε ακόμη: Μουσουλμάνος κατάσκοπος στη Ρόδο: «Δεν πήρα αμοιβή για τις υπηρεσίες μου, ήμουν αφελής»

Οι δυο άντρες καταδικάστηκαν για κατασκοπεία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, με κοινό ενιαίο σκοπό χρήσης για διαβίβαση κρατικών απορρήτων σε άλλον με σκοπό πρόκληση κινδύνου στα συμφέροντα του κράτους. Τους έκρινε αθώους για την κατηγορία υποστήριξης πολεμικής δύναμης του εχθρού από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και για παραβίαση μυστικών της πολιτείας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Όταν ζητήθηκε η αναγνώριση ελαφρυντικών από τους συνηγόρους τους, η Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης και πρότεινε την απόρριψή τους για τον 36χρονο γραμματέα του τουρκικού προξενείου και μάλιστα είπε ότι είχε απασχολήσει τη Βουλή ως «ανθέλληνας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This