Συνελήφθη 59χρονος στα Γρεβενά – Κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του – Βιαζόταν και να την κηδέψει!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο θάνατος της 83χρονης προήλθε από ασφυξία - Βιαζόταν ο γιος της να κάνει την κηδεία.

Must Read

Μια περίεργη υπόθεση είναι σε εξέλιξη στο Κοσμάτι Γρεβενών, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει έναν άνδρα 59 ετών, η μητέρα του οποίου βρέθηκε νεκρή (από τον ίδιο κατά δήλωσή του) μέσα στο σπίτι τους.

Ο 59χρονος φέρεται να είχε δηλώσει στις αρχές ότι βρήκε την μητέρα του, ηλικίας 83 ετών, στο σπίτι τους χωρίς τις αισθήσεις της. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η ηλικιωμένη ήταν νεκρή και κατόπιν εισαγγελικής εντολής ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Ο 59χρονος δεν βρέθηκε στο σπίτι, η αστυνομία τον αναζήτησε και νωρίτερα τον συνέλαβε, με το greveniotis.gr να κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της 83χρονης Β.Π. προήλθε από ασφυξία.

Ο 59χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με ένα άλλο τοπικό ΜΜΕ των Γρεβενών, το aetos-grevena.blogspot.com, ο γιος της άτυχης γυναίκας πήγε χθες σε γραφείο τελετών και ζήτησε να γίνει άμεσα η κηδεία της μητέρας του. Αυτό προβλημάτισε την αστυνομία, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, γνώριζε πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε δολοφονήσει το 1993 την γιαγιά του στο ίδιο χωριό και γι’ αυτό ζήτησαν να γίνει νεκροψία-νεκροτομή της θανούσας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This