Εφιάλτης στην Κυψέλη: Σε τρεις ακόμη γυναίκες είχε επιτεθεί σεξουαλικά ο 43χρονος που συνελήφθη

Αλλοδαπός και γνωστός επαίτης της περιοχής ο θρασύτατος δράστης

Must Read

Χάρη στην καταγγελία της γυναίκας, η οποία κατέγραψε τον δράστη που της επιτέθηκε με το κινητό της τηλέφωνο, αποκαλύφθηκε πως ο άνδρας που συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου στην Κυψέλη, είχε διαπράξει σεξουαλικές επιθέσεις σε άλλες τρεις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο δράστης που την περασμένη Κυριακή επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Κυψέλη και, κατόπιν, συνελήφθη, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, είναι ένας 43χρονος αλλοδαπός, γνωστός επαίτης της περιοχής. «Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας ημεδαπής για άγνωστο άνδρα ο οποίος την προσέγγισε, μεσημβρινές ώρες της 12-12-2021 στην Κυψέλη και προέβη σε προβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε ο 43χρονος στην Κυψέλη και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου αναγνωρίστηκε από την παθούσα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΕΛ.ΑΣ.

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «από την ενδελεχή έρευνα προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου ως δράστη, τριών (3) άλλων περιπτώσεων προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Πώς περιέγραψε η άτυχη γυναίκα την επίθεση που υπέστη

«Την Κυριακή που μας πέρασε 12:15 το μεσημέρι κατέβαινα ένα πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης και σταμάτησα για μία στιγμή να περάσει ένα αυτοκίνητο πριν διασχίσω το δρόμο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται από πίσω μου ένας άνδρας με πιάνει από το ύψος των μηρών και σπρώχνει την περιοχή που βρίσκονται τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά μου. Και επανέλαβε αυτή την κίνηση αρκετές φορές. Μόλις με άφησε και γύρισα και τον είδα μου είπε “Σ’ ευχαριστώ”. Ήθελε με κάποιο τρόπο να με κάνει συνένοχο σε αυτό που μόλις είχε γίνει. Συνέχισε να επαναλαμβάνει αυτή τη φράση ακόμα και όταν άρχισα να φωνάζω. Εγώ συνέχισα να φωνάζω, γιατί ήθελα να γνωστοποιήσω σε όσους ήταν γύρω και έβλεπαν τι ακριβώς είχε κάνει αυτός ο άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψω τα χαρακτηριστικά του. Μετά έτρεξα στο αγόρι μου που δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, ήταν πέντε λεπτά μακριά. Καλέσαμε το εκατό και έπειτα πήγα στο τμήμα και κατέθεσα τη μήνυση», είπε στο OPEN η σοκαρισμένη κοπέλα.

Όπως είπε στη συνέχεια, στην αρχή νόμιζα πως το άγγιγμα προερχόταν από έναν φίλο της. Η ψυχραιμία της κοπέλας να καταγράψει το δράστη σε βίντεο οδήγησε στον εντοπισμό και άλλων θυμάτων του. «Μετά τη μήνυση ανέβασα μία δημοσίευση σε γνωστή ομάδα της Κυψέλης, όπου είπε ότι μου έχει γίνει μία σεξουαλική επίθεση και ζήτησα από όσες ή όσους έχουν βιώσει κάτι τέτοιο να επικοινωνήσουν μαζί μου και να πάνε στο τμήμα της Κυψέλης όπου βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος. Και, δυστυχώς, μέσα σε λίγες ώρες επικοινώνησαν μαζί μου έξι γυναίκες. Από την ίδια περιοχή. Οι τρεις από αυτές ήταν από τρεις διαφορετικούς άνδρες και οι άλλες τρεις από τον ίδιο. Τον αναγνώρισαν. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Και τώρα είμαστε σε αναμονή», σημείωσε.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι γνωστός επαίτης της περιοχής. Οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν είναι ένας καλοστεκούμενος… Αλλά τι να σας πω τώρα. Δεν θέλω να δώσω ιδιαίτερα πολλές πληροφορίες», συμπλήρωσε η ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This