Στον ανακριτή για να απολογηθεί ο στραγγαλιστής – αιμομίκτης των Γρεβενών!

Ο δολοφόνος βίασε την 83χρονη μητέρα του προτού τη σκοτώσει!

Must Read

Το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του πέρασε, πριν από λίγη ώρα, ο μητροκτόνος των Γρεβενών, που έχει σοκάρει με την αρρωστημένη δράση του το πανελλήνιο.

Τα όσα αποκαλύπτονται για το φρικτό έγκλημα του ψυχικά διαταραγμένου 59χρονου πρώην γυμναστή στα Γρεβενά, ο οποίος είχε δολοφονήσει τη γιαγιά του το 1993 και το μεσημέρι της Τρίτης στραγγάλισε την ίδια του τη μητέρα, δεν έχουν προηγούμενο. Το στοιχείο που προκαλεί ανατριχίλα είναι ότι ο δολοφόνος βίασε την 83χρονη γυναίκα προτού τη σκοτώσει! Μάλιστα, έπλυνε το άψυχο σώμα της, το έντυσε και ειδοποίησε γραφείο τελετών για να αναλάβει τις διαδικασίες ταφής της! 

Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύλληψή του ήταν η επιμονή του να ταφεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η μητέρα του, κάτι που κίνησε υποψίες στον τελετάρχη, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

«Από την εμπειρία μου και μόνο κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Τον συγκεκριμένο τυχαίνει να τον γνωρίζω. Ηρθε και μου είπε πως είχε σκοτωθεί η μητέρα του από πτώση και όχι από παθολογικά αίτια. Μου είπε πως είχε πάει να γυμναστεί και, όταν γύρισε στο σπίτι του, είδε τη μητέρα του χτυπημένη» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών και πρόσθεσε: 

«Του εξήγησα την όλη διαδικασία και πώς μπορεί να γίνει η τελετή. Του είπα ότι χωρίς χαρτί από γιατρό, με άλλα λόγια πιστοποιητικό θανάτου, δεν μπορούσε να προχωρήσει. Μου είπε πως την είχε ντύσει, την είχε πλύνει, της είχε κλείσει με βαμβάκι στόμα και μύτη, κοινώς είχε κάνει όλη τη διαδικασία. Κάποιος που χάνει τη μητέρα του δεν έχει την ψυχραιμία να κάνει όλα αυτά. Από την πείρα μου προσπάθησα να τον διώξω και να καλέσω την Αστυνομία».

Τα ευρήματα από τη νεκροτομή στη σορό της 83χρονης Βικτωρίας Παπαστεργίου επιβεβαίωσαν τις υποψίες του τελετάρχη, καθώς προέκυψε όχι μόνο ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός από «συμπίεση λαιμού», αλλά ότι προτού αφήσει την τελευταία της πνοή η άτυχη ηλικιωμένη είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά! 

Αμέσως ενημερώθηκε εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε τη σύλληψη του 59χρονου, με αποτέλεσμα άνδρες της Ασφάλειας να τον αναζητήσουν στο σπίτι του. Ομως δεν τον βρήκαν και «χτένισαν» επί ώρες την ευρύτερη περιοχή, ώσπου τον εντόπισαν το μεσημέρι της Τετάρτης και του πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια Γρεβενών όπου οδηγήθηκε ο μητροκτόνος ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τι έκανε. Ωστόσο, η φράση που άφησε άφωνους τους αστυνομικούς, σύμφωνα με το GRTimes, ήταν ότι σκότωσε την 83χρονη επειδή… έκαψε το φαγητό!

Όπως ανέφεραν συγχωριανοί του 59χρονου στο Κοσμάτι Γρεβενών, προτού δολοφονήσει τη γιαγιά του, το 1993, ο μητροκτόνος εργαζόταν ως γυμναστής σε σχολείο. Μετά την καταδίκη του για το φρικιαστικό έγκλημα οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου παρέμεινε επτά με δέκα χρόνια. Ωστόσο, προκαλεί έκπληξη ότι ακόμη και μετά την αποφυλάκισή του συνέχισε να εργάζεται ως γυμναστής σε σχολείο, ώσπου πριν από περίπου οκτώ χρόνια σταμάτησε τη δουλειά, άγνωστο γιατί. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν τού είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών, επειδή ήταν επιδειξίας!

«Ο δολοφόνος μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία και τα νοσοκομεία… Την τελευταία φορά που πήγε στο ψυχιατρείο ήταν τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, όταν είχε ενημερωθεί ο εισαγγελέας. Ομως κάθισε δέκα ημέρες και μετά ήταν πάλι έξω. Τότε είχε σπάσει κάτι πόρτες σε αυλές και μάντρες. Ο κόσμος στο χωριό ήταν τρομοκρατημένος και όλοι φοβούνταν να πάνε να μιλήσουν» αποκάλυψε ο πρόεδρος του χωριού Χρήστος Πολύζος.

Ο 59χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών και κατόπιν στο ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι δεν θέλει δικηγόρο. 

«Θα υπερασπιστώ μόνος μου τον εαυτό μου» φέρεται ότι είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This