Πάνος Παπανικολάου: «Κύριε Άδωνι Γεωργιάδη είστε ψεύτης και συκοφάντης»

«Αμολάτε fake news...»

Must Read

Μύδρους κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ και επικεφαλής νευροχειρουργός στο Νοσοκομείο της Νίκαιας Πάνος Παπανικολάου, με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης ότι για τις διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ ευθύνονται αποκλειστικά οι γιατροί, αποποιούμενος κάθε ευθύνη της Κυβέρνησης για την τραγική κατάσταση του ΕΣΥ, υπό τη σκιά των αποκαλύψεων της μελέτης ΤσιόδραΛύτρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί στο Open, αφού σχολίασε πως το ΕΣΥ «στάθηκε όρθιο» με την Κυβέρνηση να το έχει… ενισχύσει,  έφτασε και στις διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ. Και έστρεψε όλα τα βέλη στους γιατρούς, λες και αν υπήρχαν οι ΜΕΘ που διαλαλεί το Μαξίμου υπήρχε περίπτωση να έχουμε πάνω από 100 ασθενείς εκτός…

«Αν όμως κάποιος θα διασωληνωθεί μέσα ή έξω από τις ΜΕΘ, δεν είναι απόφαση του υπουργού ή του πρωθυπουργού. Είναι απόφαση των γιατρών που είναι από πάνω του. Γιατί αν έχει π.χ. ένα κρεβάτι ΜΕΘ στα 30 χιλιόμετρα και λέει ο γιατρός ότι δεν υπογράφει να μεταφερθεί 30 χιλιόμετρα, τότε αυτός ο άνθρωπος ακόμα και αν το σύστημα έχει άδειες ΜΕΘ των διασωληνώνουν εκτός ΜΕΘ. Αυτή όμως η απόφαση, με τα συν και τα πλην, είναι των γιατρών, δεν είναι του υπουργού».

Αυτή η μονόπλευρη και βολική (για τους κυβερνητικούς) αναφορά του Υπουργού Ανάπτυξης προκάλεσε την αντίδραση του κ.Παπανικολάου, ο οποίος με ανάρτησή του επιτέθηκε στον κ.Γεωργιάδη:

«Κύριε Άδωνι Γεωργιάδη είστε ψεύτης και συκοφάντης. Αμολάτε fake news ενάντια στους χιλιάδες γιατρούς του ΕΣΥ που δίνουν καθημερινά την μάχη στα νοσοκομεία, στα ΚΥ και στο ΕΚΑΒ και ενάντια στους εκατοντάδες πανεπιστημιακούς γιατρούς που δίνουν μαζί μας την μάχη στα νοσοκομεία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This