«Πιστεύω ότι από τύχη ζω», λέει 17χρονος που είδε σφαίρα να… πέφτει μπροστά του στα Άνω Λιόσια!

«Δύο μέτρα αν είχα περπατήσει ακόμα ίσως και να την είχα φάει στο κεφάλι...»

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ένας 17χρονος μαθητής περιέγραψε τις στιγμές φόβου και αγωνίας που έζησε προ ημερών στα Άνω Λιόσια, όταν περπατώντας στο δρόμο μέρα μεσημέρι, άκουσε πυροβολισμούς και είδε μια σφαίρα να… προσγειώνεται μπροστά του!

Η κατάσταση με τις συμμορίες Ρομά έχει ξεφύγει σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια, με τους άσκοπους πυροβολισμούς ως επίδειξη δύναμης να είναι καθεστώς. Όπως λέει και ο νεαρός μαθητής, είναι θέμα τύχης που δεν έχει σκοτωθεί κάποιος αθώος μέχρι τώρα.

«Άκουσα ένα πυροβολισμό γύρω στις 2:00 το μεσημέρι και ξαφνικά μετά από λίγα δευτερόλεπτα είδα μία σφαίρα να έχει πέσει στο δρόμο λίγα μέτρα μακριά από μένα. Πιστεύω δύο μέτρα αν είχα περπατήσει ακόμα ίσως και να την είχα φάει στο κεφάλι. Πιστεύω ότι από τύχη ζω», είπε στο Star.

Και περιέγραψε αυτό που ζει στην περιοχή του: «Σχεδόν καθημερινά ακούμε πυροβολισμούς και συγκεκριμένα πριν από δυο-τρεις μέρες, ακούγαμε συνεχόμενους πυροβολισμούς τουλάχιστον για μιάμιση ώρα!»

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο πατέρας του 17χρονου δεν άντεξε άλλο και έχει ξεκινήσει καθημερινό αγώνα (μαζεύοντας υπογραφές) για να ευαισθητοποιήσει τους υπεύθυνους ώστε να δώσουν μια λύση.

«Θεωρώ ότι ο γιος μου παραλίγο να γινόταν άλλος ένας Μάριος! Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα κάτι πρέπει να γίνει από την Πολιτεία. Έχω μαζέψει περίπου 500 υπογραφές και θα τις στείλω στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στην Ασφάλεια,  στον Δήμαρχο, στον Περιφερειάρχη», είπε ο πατέρας.

«Στο νεκροταφείο των Άνω Λιοσίων έγινε μια κηδεία κάποιου Ρομά κι εκεί έπεσαν πυροβολισμοί», λέει μια κάτοικος της περιοχής.

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Μαυροειδάκος, αντιδήμαρχος Ζεφυρίου είπε στο Star τι πρέπει να γίνει από πλευράς Πολιτείας: «Ζητάμε την μόνιμη παρουσία εισαγγελέα και επιτέλους η Πολιτεία να στείλει ΟΠΚΕ, ΟΕΠΤΑ, ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΥΑΤ και όλες τις δυνάμεις που χρειάζονται, για να μπορέσει να μειωθεί, ή και να εκμηδενιστεί η παραβατικότητα που υπάρχει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This