Πλημμύρισε η Ερμού από καταναλωτές που έτρεξαν για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα – Στον Πειραιά πλήθος κόσμου με στολή Άϊ Βασίλη

Αγιοβασίληδες «πλημμύρισαν» τους δρόμους του Πειραιά στο 2ο «SANTA RUN PIRAEUS 2021»

Must Read

Ανοιχτά είναι σήμερα, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Τα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες καταστημάτων, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης (ΣΕΛΠΕ), είναι ανοικτά από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 08:00 το βράδυ, ενώ σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων τα μικρότερα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 06:00 το απόγευμα.

https://www.youtube.com/watch?v=-rX-db9b9-M&feature=emb_logo

Αυτή την ώρα στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα επικρατεί συνωστισμός, με σημαντική αναμονή στις εισόδους, λόγω της αναγκαιότητας επίδειξης των πιστοποιητικών της covid.

Από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο των εμπορικών συλλόγων τα εμπορικά θα λειτουργούν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Τα Χριστούγεννα, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Αγιοβασίληδες «πλημμύρισαν» τους δρόμους του Πειραιά στο 2ο «SANTA RUN PIRAEUS 2021»

Την ίδια ώρα, πλήθος από Αγιοβασίληδες ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, παίρνοντας μέρος σε ένα πρωτότυπο αγώνα δρόμου, στο «SANTA RUN PIRAEUS 2021», που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην πόλη μας.

Δεκάδες άτομα, φόρεσαν τη στολή του Άι Βασίλη και έτρεξαν με εκκίνηση την πλατεία Κοραή και τερματισμό το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας. Στο τέλος της διαδρομής, οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο.

Tο «2ο SANTA RUN PIRAEUS 2021», το ξεχωριστό αυτό αθλητικό γεγονός, διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.) με τη συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά «Χριστούγεννα στον Πειραιά-Γιορτές στις Γειτονιές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This