«Kινηματογραφική» καταδίωξη ναρκεμπόρων Ρομά στον Ασπρόπυργο με έναν τραυματία

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού που πυροβόλησε προς το μέρος των υπόπτων

Must Read

«Kινηματογραφική» καταδίωξη οχήματος στο οποίο επέβαιναν δύο Ρομά εξελίχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όταν αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν πληροφορίες πως οι ύποπτοι μετέφεραν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, τους έκαναν σήμα στο ύψος του Ασπροπύργου για να σταματήσουν για έλεγχο.

Οι δύο ύποπτοι, ωστόσο, αντί να σταματήσουν πάτησαν γκάζι, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξή τους από τους αστυνομικούς. Σε κάποιο σημείο βγήκαν από την εθνική οδό με κατεύθυνση την Νέα Πέραμο, ενώ στη συνέχεια φέρεται να έκαναν αναστροφή με κατεύθυνση την Αθήνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έσπασαν τις μπάρες των διοδίων.

Έπεσαν πυροβολισμοί

Ακολούθησαν πυροβολισμοί, με τον έναν εκ των δύο υπόπτων να τραυματίζεται ελαφρά και το ύποπτο όχημα να ακινητοποιείται, καθώς προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο. Οι δράστες συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του αστυνομικού που πυροβόλησε.

Οι αστυνομικοί, επίσης, φέρεται να εντόπισαν πάνω από ενάμιση κιλό ηρωίνη, την οποία οι ύποπτοι επιχείρησαν να ξεφορτωθούν κάποια στιγμή, πετώντας το δέμα που την περιείχε από το παράθυρο!

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This