Σύσκεψη για μίνι lockdown στη Λέσβο – Ανησυχία για τα σχολεία

Must Read

Τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλούς αριθμούς στη Λέσβο σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πανάγο Κουφέλο και όπως είπε, εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για να ληφθούν αποφάσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να περιλαμβάνουν άμεση εφαρμογή αυστηρών μέτρων, ακόμα και μίνι lockdown (περιορισμός στις συναθροίσεις, περιορισμός στις λειτουργίες εστίασης και διασκέδασης, πιθανόν και απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας).

Όπως δήλωσε stonisi.gr «ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει πολύ υψηλός, πάνω από 500 την εβδομάδα εδώ και ενάμιση μήνα. Αυτό σε συνδυασμό με τον πολύ ψηλό αριθμό κρουσμάτων στη σχολική κοινότητα, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα που μαζί με το πανδημικό κύμα της μετάλλαξης Όμικρον μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά τραγικές καταστάσεις στο νησί».

Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 84 κρούσματα στη Λέσβο, με τον συνολικό αριθμό τους για τον μήνα Δεκέμβριο (ως τις 21/12) να ανέρχεται στα 1.237, ενώ ένα άλλο στοιχείο αναφέρει πως από την αρχή της χρονιάς περίπου 800 μαθητές έχουν νοσήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This