Ο Τζανακόπουλος έστειλε στον Μπακογιάννη συνταγή για… παντεσπάνι!

«Πόλεμος» για τη «χρυσή» συναυλία του Σάκη Ρουβά

Must Read

«Καρφιά» αντάλλαξαν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με αφορμή την 17λεπτη συναυλία του Σάκη Ρουβά που θα κοστίσει 211.000 ευρώ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Μετά το ξέσπασμα του Μπακογιάννη ο οποίος απάντησε με θυμωμένο ύφος στις οργισμένες αντιδράσεις που τον κατηγορούν για τεράστια σπατάλη τη στιγμή που το ΕΣΥ καταρρέει αποδυναμωμένο στο νέο κύμα της πανδημίας, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολίασε:

«Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε. Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους «μίζερους πληβείους» που τον έψεξαν για την διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτυ με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε».

Σε απάντησή του ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε λόγο για «φαρμάκι» του ΣΥΡΙΖΑ: «Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες». 

Στη συνέχεια, με νέα ανάρτηση, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έστειλε στον δήμαρχο Αθηναίων μια… συνταγή για παντεσπάνι.

«Αντί άλλης απάντησης στον Κώστα Μπακογιάννη μια απλή συνταγή για παντεσπάνι.

125 γρ. ζάχαρη
125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις & λίγο για το ταψί
5 τεμ. αυγά
50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
βούτυρο αγελάδας, λιωμένο για το ταψί

Παντεσπάνι

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά και να ασπρίσουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά εναλλάξ με την αμυγδαλόσκονη, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με μια μαρίζ (ευλύγιστη σπάτουλα από σιλικόνη). Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 25-30 λεπτά. Αφήνουμε το παντεσπάνι να κρυώσει καλά για 3 ώρες τουλάχιστον.

Για τη συνταγή Παρλιάρος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This