Φωτιά τα ξημερώματα σε μεζεδοπωλείο στα Εξάρχεια

Must Read

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε μεζεδοπωλείο στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5.30 σε ισόγειο μεζεδοπωλείο στη συμβολή των οδών Μαυρομιχάλη και Βαλτετσίου στα Εξάρχεια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες οι οποίοι απομάκρυναν τους ενοίκους των διαμερισμάτων που βρίσκονται πάνω από το κατάστημα. Στη συνέχεια επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς την οποία κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο μετά από μισή ώρα.

Από την πυρκαγιά δεν προκλήθηκε τραυματισμός πάρα μόνο υλικές ζημιές στην πρόσοψη του μεζεδοπωλείου. Το ανακριτικό Τμήμα της πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, ωστόσο, όπως προκύπτει από τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά οφείλεται σε βλάβη στο ηλεκτρολογικό δίκτυο του μαγαζιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This